2014. május 2., péntek

Újvidék: "A magyaroknak nincs mit keresniük Szerbiában" - közveszélyes mániákus üzenete egy magyar lánynak

Psycho 1960A bácskeresztúri Rácz Bianka szobatársat keresett magának Újvidéken. Hirdetésére jelentkezett a kaboli M. M. (28), aki azonban cseppet sem nyerte el a lány tetszését. Akkor még nem tudta milyen mániákussal van dolga.
Az elutasított M. M. elkezdte zaklatni Biankát telefonon keresztül. Hívásai egyre gyakoribbá és aggasztóbbá váltak. A beszélgetések során a férfi egyebek között nemi erőszakkal fenyegette meg a lányt, továbbá közölte vele, hogy szétveri a fejét, valamint hangot adott azon véleményének, miszerint "a magyaroknak nincs mit keresniük Szerbiában".
Bianka végül úgy határozott, hogy rögzíti a hívásokat, pontosabban a mániákus monológjait és közzé teszi azokat a You Tube-on. (Sajnos a hanganyag ismeretlen okból lekerült onnan.)                  
Az április 24-étől folyamatosan zaklatott lány nem mert Újvidéken maradni, otthagyta a munkahelyét és visszaköltözött a szüleihez Bácskeresztúrra.
Üldözőjét feljelentette a rendőrségen, ahol azonban alig akartak jegyzőkönyvet készíteni az ügyéről. Közölték vele, hogy megpróbálnak valamit tenni, de "kevés a rendőr", valamint azt javasolták neki, hogy tegyen feljelentést az ügyészségen.
Rácz Bianka nem nagyon bízik az igazságszolgáltatásban, sőt, azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy végül majd őt jelentik fel, mert az ügyét a nyilvánosság elé tárta.
Kurir nyomán K. P.
Közzétette: Szerkesztő 2. 2014. május 01. csütörtök, 11:00 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése