Oldalak

2021. november 23., kedd

„Csak egy gyáva nép engedhet meg magának olyan hatalmat, amely most Szerbiát irányítja”

 „Csak egy gyáva nép engedhet meg magának olyan hatalmat, amely most Szerbiát irányítja”

2021-11-22 23:00

„Ha ez majd egyszer véget ér, akkor érdemes lenne a Szerb Haladó Párt 700 000 tagjától megvonni a polgári jogokat, ami egy életük végéig emlékeztető lenne, hogy az ördöggel táncoltak, amikor úgy tűnt számukra, hogy ez a játék kifizetődő lesz” – mondta Kokan Mladenović.

A rendező a Nova S portálnak adott interjúban arról is beszélt, hogy csak egy gyáva nép engedheti meg, hogy egy olyan hatalom uralkodjon, amely most Szerbiát irányítja. Kokan Mladenović arról is beszélt, hogy pár napja a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban elkezdték a Poslednje devojčice na svetu (Az utolsó kislányok a Földön) című előadás próbáit.

– Szerbia közelít a polgárháború felé, ami az elképzelhető forgatókönyvek közül a legszörnyűbb. Nehéz elképzelni, hogy ez a bűnbanda, amely most az ország élén áll, és könyörtelenül eltulajdonítja, illetve kiárusítja mindazt, amit meg tud szerezni, beleértve a vizet, a földet és a levegőt, majd békésen lemond a hatalomról. A másik oldalról pedig elképzelhetetlen, hogy a „normális emberek”, akiknek igényük van az elemi méltóságra, a demokratikus értékek tiszteletére, a rendre és a törvényre, a végtelenségig eltűrjék ezeket az erőszaktevőket – mondta Mladenović.

https://szmsz.press/2021/11/22/csak-egy-gyava-nep-engedheti-meg-maganak-azt-a-hatalmat-amely-most-szerbiat-iranyitja/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése