2019. szeptember 9., hétfő

Orbánék kétszáztizennyolc millió eurót elkommunikáltak

Orbánék kétszáztizennyolc millió eurót elkommunikáltak

Az Orbán-kormány népszerűsítésére már eddig is óriási pénzeket költöttek el, 2016 vége óta összesen hetvenkét milliárd forintot (kétszáztizennyolc millió euró). Ennyibe került, hogy az emberek megkapják a kormány butyuta üzeneteit arról, mire készül Brüsszel, illetve a démonizált Soros.

Az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok” kódjelű közbeszerzések közül ez szám szerint már a nyolcadik, míg „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok” ellátását tizenhatodszor rendeli meg a tárca – írja a G7.
Ezek az elnevezések tulajdonképpen eufemisztikusan a Soros kampányokat takarják, amelyre az idén már 22 milliárd forintot költött a minisztérium. Csakhogy tisztában legyünk az eltapsolt összeg mértékével: az Országos Mentőszolgálat működése tavaly tokkal-vonóval fele ennyibe került.
Minden bizonnyal az ez évi két választásnak – az Európai Parlamentinek és az októberi önkormányzatinak – „köszönhetően” 2019 igen pazarlóra sikerül, míg tavaly az állam 43 milliárd forintot fordított kommunikációra, idén már több mint 49 milliárd forintot költött erre a célra. És hol van még az év vége?

tuti
2019. szeptember 9. [13:36]
https://szabadmagyarszo.com/2019/09/09/orbanek-ketszaztizennyolc-millio-eurot-elkommunikaltak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése