2015. szeptember 9., szerda

„Nem százezreket, milliókat kell beengedni!”



(Az Eurábia-terv)

Szaniszló Ferenc és Drábik János közíró beszélgetésének néhány részlete, amely az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában hangzott el 2015. szeptember 4-én, talán mások számára is érdekes lehet. 

– Rendkívüli a helyzet hazánkban, nyomasztó, amit itt folyik. Idegileg készül ki az ország annak láttán, ami itt van menekültügyben. Hogy is kezdődött ez? Volt egy titkos/titokzatos találkozó 2010-ben…


-- 2010. december 28-29-én Newarkban egy szállodában volt egy nagyon fontos tanácskozás, ahol eldöntötték, hogy amikor beindítják az Európába történő tömeges bevándorlást, azt hogyan finanszírozzák. Jelen voltak a Bilderberg-csoport tagjai, a Külügyi Kapcsolatok Tanácsának és az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának képviselői. (…) A pénzhatalmi világelit vezetői hozták meg a döntéseket. (…) Idén májusban került elő az a dokumentum, amit az Egyesült Államok katonai hírszerzése készített és belőle egyértelműen kiderül, hogy a Pentagon tudtával tervezték meg az Iszlám Állam létrehozását. Ez azért függ össze a mi problémánkkal, mert az ISIS miatt folytatják most még intenzívebben a Szíria elleni háborút. (…) Lényeges kérdéssé vált, hogy a tengeri hatalmaké lesz-e Európa vagy a szárazföldi hatalmaké. Ebben a kérdésben fölértékelődött a Közel-Kelet is. Ahhoz az egyetlen olyan országhoz a Közel-Keleten, amely még rivalizálhat a hegemóniáért és ellensúlya lehet Izraelnek, Iránhoz, addig nem lehet hozzányúlni, amíg Szíriát át nem veszi az Izrael hegemóniáját támogató Nyugat. (…) Amikor most krokodilkönnyeket hullat Európa, hogy mennyi szegény szír menekült van, azzal kellene kezdenie Európának, hogy leállítani Szíriában a háborút. Ehelyett Anglia, Franciaország arról nyilatkozik, hogy fokozzák a bombázást, azzal az ürüggyel, hogy általuk létrehozott ISIS-t bombázzák. De az már Szíriát jelenti. És arról megint hallgatnak, hogy ez egy megtervezett program, aminek az a neve, hogy Eurábia. Még a 20. század elején elkészültek a tervek, hogy vegyes fajú lakosságúvá kell átalakítani Európát. Ebben a programban pontosan le van írva az, amit most Brüsszel hajt végre.
Brüsszelnek ez a tudathasadásos magatartása onnan származik, hogy elkötelezte magát, hogy egy tömeges bevándorló-inváziót hajt végre, de ezt nem mondja meg az európaiaknak. Mert ha megmondaná, akkor a brüsszeli bürokrácia lelepleződne, mint a pénzhatalmi világelitnek az intézménye. A magyarokra azért dühös ez a kozmopolita szabadkőműves társaság, mert a magyar helyzet, ami itt kialakult, arra kényszerítette őket, hogy színt valljanak. Nem százezreket, milliókat be kell fogadni! Azt akarják, hogy Európa vegyes lakosságú legyen.

– A bevándorló arabok, muszlimok vagy az afrikaiak engedelmes rabszolgák lesznek? Ez a terv része? És az európaiakat lecserélik?

– Igen. Ha a pénzhatalmi világelit a Közel-Keleten azt csinálhat az arabokkal, amit akar, miért ne csinálhatna Európában is az arabokkal azt, amit akar?

– A németek nem tudják ezt?

 – A németek tudják. De a német vezetés a pénzhatalmi elit kiszolgáló személyzete, a német nép pedig egy megfélemlített nép – csecsemőkoruktól a bűntudatot kényszerítik bele az agyukba –, csak árnyéka a korábbi németségnek. A németeknek meg az osztrákoknak ez a teljesen ellentmondásos magatartása onnan fakad, hogy ők tudják, hogy be kell engedni ezeket, de úgy akarják megcsinálni, mintha nem is akarnák. Abban az Eurábia-programban le van írva, hogy az iszlámnak olyan engedményeket tettek, hogy az iszlámot követő európai lakosságnak több joga van, mint az őslakos európaiaknak. Hiába vagyunk őslakos európaiak, nem a mi kultúránké lesz az elsőbbség, hanem az övéké. Ezt akarja a pénzhatalmi világ. Mert a pénzhatalmi világelit nem kötődik a kereszténységhez, nem kötődik az univerzális erkölcshöz, csak két dologhoz kötődik, a pénzhez és a hatalomhoz.

-- Európa, az Európai Unió minket hátba szúrt a népvándorlás ügyében, ez teljesen világos. Elárult, hátba szúrt. Mit keresünk mi akkor ebben az Unióban? Miért mi küldünk honvédeket a Nyugat által létrehozott Iszlám Állam ellen, miközben amerikai harckocsioszlop vonul Magyarországra? Nekünk ott kell védenünk Európát, miközben a honvédeink a magyar határt kellene, hogy védjék! Miért működünk együtt? Magyarország cinkosan együttműködik az Európai Unióval.

 – A pénzhatalmi világelit, amely globalista és kozmopolita, kiépítette minden országban a maga globalista és kozmopolita bázisát. Magyarországon ez a bázis olyan erős, rendkívül agresszív, amely nem elégszik meg az ország pénzügyi-gazdasági irányításával, hanem követeli magának az ország szellemi irányítását is, és beállt a nevetségességig hazudozó nemzetközi tömegtájékoztatás mögé. Én Németországban éltem 18 évig. Tudom, hogy minden jelentős német lap szabadkőműves irányítás alatt van. Ha a szabadkőműves sajtó nekiáll gyalázni Magyarországot, akkor miről beszélünk? Ez elárulja: úgy, ahogy van, a német szellemi és kulturális irányítás lefeküdt a pénzhatalmi világelitnek. A pénzhatalmi világelit meg kicsoda?  A magját mintegy 300 szupergazdag bankárdinasztia képezi, amelynek tagja kb. 7.000 ember, de ők rendelkeznek a világ vagyonának a többségével.

– 2010. december végén az USA-ban döntötték el, bizonyítékok vannak rá, hogy onnan is pénzelik a menekülteket, ezt a népvándorlást is onnan indították el. És mi ezt kapjuk.

Lejegyezte: Szabó Angéla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése