2016. február 19., péntek

Újhelyi Lukács marad az elnök

A Magyar Nemzeti Tanács tájékoztatási bizottságának február 17-ei ülésén a többi közt a Magyar Szó és a Hét Nap új Taggyűlési Jogokat Gyakorló Testületének tagjairól döntöttek.
A testület a következő személyeket javasolja a Magyar Szó irányító szervébe: elnöknek továbbra is Újhelyi Lukács közgazdászt, tagnak: Bencsik Istvánt, a Pannon RTV újságíróját, Fremond Árpád köztársasági parlamenti képviselőt, osztálytanítót, dr. Nagy Imre egyetemi tanárt, Verebélyi Árpád plébánost, Urbán Zsuzsanna iskolaigazgatót, Erdődi Edvina jogászt, Kókai Pétert, a Magyar Szó újságíróját, valamint Végvári Angéla grafikai mérnököt.
A Hét Nap új Taggyűlési Jogokat Gyakorló Testülete új elnökének Orosz Urbán Csilla projektmenedzsert javasolják. Tagoknak: Brenner János szerkesztőt, Pál Károly művelődésszervezőt, Kovács Elvira köztársasági parlamenti képviselőt, közgazdászt, Barát Tóth Lívia újságírót, Franciskovity Olga olvasószerkesztőt és Gyurkovics Virág újságírót.
Németh Ernő, az MNT Tájékoztatási Bizottságának elnöke lapunknak nyilatkozva elmondta, hogy a tegnapi ülés rendhagyó módon folyt le, a napirendi pontokat ugyanis öt perccel az értekezlet megkezdése után kapták kézhez. Az ülésen egyébként nem alakult ki vita a jelöltekkel kapcsolatban, a tagok egy tartózkodással megszavazták az összes napirendi javaslatot.
A Magyar Nemzeti Tanács a soron következő ülésén dönt a Magyar Szó és a Hét Nap TJGYT-tagjainak kinevezéséről.

http://hetnap.rs/cikk/Ujhelyi-Lukacs-marad-az-elnok-21987.html, 2016.2.18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése