2016. február 17., szerda

VMDK: Amikor a kollégiumot is a kampányra használják




Az Európa Kollégium mint a választási kampány része.
Az MNT 14. ülése

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége csalódottan tapasztalja a kisebbségi kormánypárti többséggel rendelkező  Magyar Nemzeti Tanács szervilizmusát.
Vezetői az elmúlt időszakban önálló cselekedetet nem fejtettek ki. Kizárólagosan az egypárti érdekek kiszolgálására törekedtek, még akkor is ha azok hatalmas károkat okoztak közösségünknek (lásd a Szabadkai Rádió megszűnése és a Magyar Szó/ Pannon RTV egypárti cenzúrája).
Elejében hátrafelé mutogattak minden rosszért és erre hivatkozván magyarázták az eredmények elmaradását. Majd jött az MNT 14. ülésé, amit Újvidéken az Európa Kollégium előcsarnokában tartottak. Hivatalosan a kollégium népszerűsítésére, de a nemhivatalos hátsó szándék is ott van. Mert jön a kampány, jönnek a választások és görcsösen keresgélve valami "eredményt" fel kell mutatni! Méghozzá élő közvetítésben!
Vajon miért kell minden nemes ügyet lejáratni ilyen átverősdivel? Vajon most miért maradt el a mutogatás hátrafelé?  Sok a kérdés, kevés a válasz. Aki nem hiszi el, az nézze meg maga a MNT 14. ülés felvételét:

2016. február 17.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése