2023. szeptember 16., szombat

Ez lenne a térség legmodernebb akvaparkja?

Hogy nem szégyelli magát?

Ez lenne a térség legmodernebb akvaparkja? Hogy nem szégyelli magát?

2023-09-16 10:00

Szerbia Népi Mozgalmának szabadkai bizottsága pénteken felszólította a nyomozóhatóságokat, hogy vizsgálják ki, történtek-e korrupt cselekmények a palicsi akvapark kiépítése során, amelynek beruházása csillagászati összegbe, 16 millió euróba került.

– Hat sikertelen megnyitási kísérlet után ez a modern építészeti csoda csak két csúszdával nyílik meg – egy a gyerekeknek, egy meg a felnőtteknek. Kérdezzük Dencs Valériától, a Palics Park Kft. igazgatónőjétől, hogy vajon ez lenne a térség legmodernebb akvaparkja? Hogy nem szégyelli magát? – kérdik a Népi Mozgalomból.

A szervezet értékelése szerint a felnőttjegyért, amibe a SPA központ szolgáltatásai még nincsenek is beleszámítva, őrültség 900 dinárt elkérni.

– Azt kérdezzük, hová tűnt egymilliárd 800 millió dinár a költségvetésből? Amellett, hogy a polgárok pénzelték ennek a komplexumnak a kiépítését, most tovább kell fizetniük a belépőjegyek által és profitot kell termelniük egy magánvállalatnak, annak a csekély jele nélkül, hogy ez a projektum valaha is kifizetődik – írja közleményében Szerbia Népi Mozgalma, amelyben hozzáteszik, ezért valakinek előbb-vagy utóbb, de felelnie kell majd.

https://szmsz.press/2023/09/16/ez-lenne-a-terseg-legmodernebb-akvaparkja-hogy-nem-szegyelli-magat/


NPS Subotica povodom otvaranja akva parka na Paliću: “Astronomskih” 16 miliona evra za dva tobogana
https://www.maglocistac.rs/politika/55987. 15. 09. 2023.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése