2016. szeptember 5., hétfő

Valami készül Szerbiában: Egyre több tartalékos katonát hívnak be

b_240_180_16777215_0_http___www.srbijadanas.com_sites_default_files_a_t_2015_11_08_srbija-sad-vezba.jpgSzerb sajtóértesülés szerint egyre több tartalékos katonát hívnak be, és megkezdték a nagyobb erőgépek összeírását az országban, sőt megtiltották a cégeknek hogy például a nagyobb teherautókat a katonaság tudta és beleegyezése nélkül eladják.
“Az egész régió készül” címmel jelent meg egy hosszú cikk a vesti-online.com weblapon, ahol arról írnak hogy a szerbek egyre több tartalékos katonát hívnak be, akik új egyenruhát, felszerelést és beosztást is kaptak, de ami igazán meglepő: megkezdték a nagyobb erőgépek összeírását az országban, sőt megtiltották a cégeknek hogy például a nagyobb teherautókat a katonaság tudta és beleegyezése nélkül eladják – jelentette az M1 Híradó.
A cikkben arról is szó van, hogy a rendőrségre éles lövedékék és lőfegyverek érkeztek, utasításba adták, hogy gyakorlatozzanak is az egyenruhások, hiszen a fiatalabbak például nem lőttek még Kalasnyikovval. A szerb sajtó olvasóira hivatkozik, azt mondják ők kaptak behívókat, a védelmi minisztérium szóvivője csupán annyit mondott: semmi különös nincs az intézkedésekben, ez a szokásos évi eljárás. (hirado.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése