2018. március 20., kedd

Deli Andor, délvidéki EP képviselő is megszavazta a migránsok segítését Brüsszelben

 

Az anyaországban közpénz tízmilliárdokat költ a kormány és a Fidesz-holdudvar arra, hogy mindenki a migrációval foglalkozzon.

Eközben a valóság az, hogy 2300 menedékkérőt telepítettek be, március 15-én pedig Brüsszelben megszavazták, hogy segíteni kell az Európába érkező migránsokon.
A Magyar Nemzet is megírta, hogy
a Fidesz brüsszeli képviselői, köztük a VMSZ-Fidesz kettős tagságú Deli Andor is megszavazta csütörtökön, hogy az Európai Unióban jövőre is elég pénz jusson a menekültek és a migránsok segítésére.
Ez azt jelenti, hogy elég pénzt kap a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA), ami a menekültek méltóságteljes befogadását segíti az uniós tagállamokban.
Eszerint a Fidesz képviselői, így Deli Andor is megszavazták, hogy az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell
  • a migránsok megélhetését,

  • munkaszerzését,

  • oktatását,

  • beilleszkedését.

De a Fidesz képviselői megszavazták azt is, hogy támogatni kell az áttelepítési programokat, és a harmadik országból érkező migránsok integrációját.
A lap emlékeztet arra is, hogy MMIA-s uniós keret az, amiből 2016 augusztusa óta (tehát már bőven a kormányzati riogatás kezdete óta) Budapesten albérlettámogatást kapnak a menedékkérők
Köszönjük ezt a VMSZ-es EP képviselőnknek, ha másért nem is, de már ezért megérte, hogy képviselő lett. 
Persze Deli Andor, évek óta ott ül az Európai Parlamentben, ahol foglalkozott már a dél-szerbiai árvízkárok EU-s enyhítésével, vagy az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának kidolgozásával is, de például még sosem beszélt a délvidéki magyar falvakba történő koszovói cigányok betelepítéséről. Viszont Deli csinos fizetés mellett állandó asszisztensként alkalmazza Pásztor István kisebbik fiát, Ábelt, aki apjától megörökölhette, hogy a kétkezi munka helyett inkább a politikához ért a legjobban. (Alfahír nyomán)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése