2018. január 7., vasárnap

Az év első ütős vicce már megvan:

Az év első ütős vicce már megvan: Az USA Szerbia példaképe a sajtószabadság terén (Vučić)


Kyle Scott, az Egyesült Államok belgrádi nagykövete átadta Aleksandar Vučić államfőnek Donald Trump amerikai elnök karácsonyi és újévi üdvözletét.
És Orbánnak, a kereszténység legnagyobb védelmezőjének és a Soros-ellenes népfelszabadító háború marsalljának ez nem jár? A VMSZ szervezzen aláírásgyűjtést, hogy Viktor is kapjon Trumptól legalább húsvéti üdvözletet! Minden vajdasági magyar kapjon tojást Orbán arcképével!
A felek szót ejtettek Belgrád és Pristina párbeszédének jelentőségéről, megvitatták a szerb-amerikai viszony alakulását a mögöttünk álló évben és a további lépésekről is beszélgettek.
Megállapították, hogy az amerikai cégek fokozottan érdekeltek a szerbiai beruházásokban, és eddig közel 100 cég mintegy 4 milliárd dollárt fektetett be.
Scott arról biztosította Vučićot, hogy az Egyesült Államok támogatja a szerb üzleti légkör javítását, a joguralom erősítését és a reformokat.
Félő, hogy ha tovább erősítik a szerbiai joguralmat, akkor hetente lesznek választások, megszűnnek a bíróságok és Vučić lesz Szerbia háromszoros és örökös elnöke, kormányfője, külügyminisztere és főszakácsa.
Vučić leszögezte, hogy Szerbia felnéz az Egyesült Államokra a szólásszabadság és az objektív tájékoztatás kapcsán.
Felesleges szerénység: Szerbiában már majdnem megvalósult a teljes és oszthatatlan sajtószabadság. Példa csak Orbán lehet! Oszt jó napot!
Hajrá Szerbia! Hajrá szerbek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése