2013. június 30., vasárnap

Topolya: Idén sem a magyar nemzeti öntudatot erősítik, hanem milliókat költenek a multikulti táborra; Egeresi büszke



Topolyán ebben az évben is megszervezik az úgynevezett toleranciatábort. Július 21. és 27. között csődítenek majd pár száz fiatalt a tó partjára, akik hat nap alatt tolerancia-tuladagolásban részesülnek majd. 
A táborszervező bizottságának elnöke ezúttal is Egeresi Sándor, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) kádere lesz. Ő kétségkívül tudja mi a tolerancia és a sokszínűség, hiszen pályafutása során hat politikai szervezetben fordult meg. Több különböző ideológiát tett magáévá, s noha ezt sokan egy fajta perverziónak tekintik, mi csodálatra méltó alkalmazkodóképességnek neveznénk, amely lehetővé tette Sándor számára, hogy munka nélkül érvényesüljön és váljon (jó) nagy (darab) emberré.
Sajnos a mai napig nem kaptunk választ a következő kérdésekre: miért kell magyar fiatalokat toleranciára tanítani? Ők verik, alázzák meg, soviniszta támadásokat intéznek a szerbek ellen, nem pedig fordítva? Vajon a vészesen fogyatkozó délvidéki magyarságnak mire van nagyobb szüksége: a magyar fiatalok nemzeti öntudatának erősítésére vagy az új európai liberális „értékek” (pl. a homoszexualitás és a szabadosság egyéb formái) elfogadására? Nem lenne célszerűbb magyar nemzeti tábort szervezni a zömében magyarlakta Topolyán? Egyáltalán mi az értelme a méregdrága toleranciatábornak, vannak-e mérhető effektusai? Valaki jobb ember lett az eddigi táboroktól?
Akárhogyis, Sándor büszke. Önmagára és a táborára. Szerinte Topolya a tolerancia fővárosa. Az a Topolya, ahol az utóbbi egy-két hónapban két nemi erőszak történt, felgyújtottak egy autót, a legszűkebb központban pedig olyan graffitik olvashatók, mint pl. „Srbija do Tokija”. Nos, a jelek szerint az előző hat toleranciatábor mégsem eredményezett látványos sikereket.

Majd a hetedik...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése