2014. november 27., csütörtök

Akiknek semmi sem szent: VMSZ-es pártlogós pólót kaptak a moholi sportoló gyerekek

aszatlimohol4Azt régóta tudjuk, hogy a politika egy mocskos dolog, de vannak olyan pontok, amelyeket még a legelvetemültebb közpénzen élő voksvadásznak is tiszteletben kellene tartania, ilyen például, hogy a gyermekeket semmikép sem használjuk fel pártpolitikai célokra.
Ezen alapvető morális kérdésben azonban csúnyán megbukott a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) moholi tagozata, amikor a párt helyi vezetője Világos Tibor a VMSZ pártlogójával ellátott pólókkal ajándékozta meg a Moholiak ATK asztaliteniszező csapatot.
Az olcsó politikai pontszerzésről a párt helyi szervezete a legnagyobb közösségi portálon számolt be. Ahogy az a képeken is látszik a pólók ugyan felnőtt méretben készültek, de azt a gyermekcsapat edzésén adják át és az egyikükre rá is adták a politikai párt billogjával ellátott "mezt".

 Pártjelkép a sportolni vágyó gyermekeken

A politikai akcióért a felelősség azonban nem csak az önös érdekektől fűtött és minden jóérzésre fittyet hányó pártkádereket illeti, de a helyi Asztali Tenisz Klub vezetőjét Nagy Ferencet is, aki ahelyett, hogy a pingpongütővel pofozta volna ki a pártpolitikát az edzőteremből, még meg is köszönte, hogy a gyermekek edzési napjából kampányrendezvényt csinált a VMSZ.  

Edzésnek indult, kampányrendezvény lett belőle

aszatlimohol3A gyermeksport nem pártpolitika, vagy mégis?
Közzétette: Haraszthy Ágoston 2014. november 26. szerda, 17:41  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése