2016. január 20., szerda

Délvidéki polgárok feljelentették zaklatásért a Szerb Haladó Pártot!

a haladok012A választási kampány (hivatalosan) még nem kezdődött el, de Délvidéken máris tombol a Szerb Haladó Párt napról napra egyre agresszívebb propagandája.
Köztudott, hogy a Vučić-pártnak nagyon fáj a foga Délvidékre, hiszen még csak itt kell felállítania diktatúráját ahhoz, hogy "teljes legyen a boldogság".
A haladó aktivisták több délvidéki településen zavarják meg a polgárok nyugalmát. Becsöngetnek lakásokba és követelik a polgároktól, vegyenek részt "közvélemény-kutatásaikban", amelyek főleg a haladók iránti szimpátiára irányulnak, vagyis arra az információra, hogy a választók biztosan rászavaznak-e a pártjukra vagy sem.
M. J. zsablyai nő elmondása szerint nála is megjelentek. Megpróbálta lerázni őket, de rendkívül rámenős, csaknem fenyegetőző stílusban próbálták meggyőzni, hogy az ő érdekeit szolgálja a körkérdésben való részvétel, valamint egy listáról felolvasták a férje és az albérlője (!) nevét. Közölték, hogy velük is akarnak beszélni. (Az albérlő azonban korábban meghalt.)
M. J. érthetően megdöbbent, hiszen az ifjú haladó csicskák ezek szerint rendelkeznek a választói névjegyzéken szereplő bizalmas adatokkal, amelyekkel vissza is élnek. Eközben ráadásul arrogáns magatartást tanúsítanak. Az asszony feljelentette őket. Állítólag mások is követték példáját.
Újvidéken a polgárok egy része elzavarta a tolakodó aktivistákat, mire másnap sárga folt látott napvilágot a lakásuk vagy a házuk ajtaján. Mint ismeretes, a sárga a Demokrata Párt színe. A "pingálók" nyilván ily módon jelölték meg az őket elűző polgárokat, mint demokrata ellenséget.
Kurir nyomán K. P. 
Közzétette: Szerkesztő 2. 2016. január 19. kedd, 14:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése