2016. január 18., hétfő

Szenzációsnak mondható pletyka terjed (nem csak) VMSZ-es berkekben Zentán!

cegledi 2Mint ahogy a közmondás tartja: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Annyi bizonyos, hogy hivatalosan senki sem merte megerősíteni a hírt: a zentai korrupciós és egyéb ügyek miatt (amelyeket a Köztársaság Párt szellőztetett meg és hírportálunk tudósított róla először) a VMSZ-es "félistenek" döntése értelmében a polgármesternek, Ceglédi Rudolfnak mennie kell!
A Vajdasági Magyar Szövetség sajtószolgálata csak arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy az elnökség január 12-ei ülésének kiemelt témája volt az év első felében sorra kerülő választások. Arról, hogy mi foglalkoztatta még lázasan a vezetőséget, bölcsen és mélyen hallgatnak.
VMSZ-es berkekből kiszivárgott hírek (a magát megnevezni nem kívánó forrás állítása) és a Köztársaság Párt révén hozzánk került információk szerint a Zentán folyó gyanús ügyek súlya alatt játsszák a "színdarab" utolsó fejezetét: a jelenlegi polgármester, Ceglédi Rudolf egészségügyi okokra hivatkozva le fog mondani és a választásokig csak a háttérben tevékenykedik majd.
A Köztársaság Párt berkeiből megerősítették azt a hírt is, miszerint további kétes ügyekről szereztek tudomást és bizonyítékot. Ezekről hamarosan sajtótájékoztató keretében fogják tájékoztatni a közvéleményt. Egyúttal arról is beszéltek, hogy a korábbi három feljelentésből két ügyben hivatalosan is megkezdődtek a vizsgálatok. Híresztelések szerint a harmadik ügyben még folyik a terhelő adatok gyűjtése, mivel azon cselekmény nem csak Zenta községet érinti, hanem jóval túlmutat a község határain. Várjuk a fejleményeket.
Győri Endre
http://delhir.info/delvidek/helyben-rolunk/50209-2016-01-15-06-11-24, 2016. január 15. péntek, 11:30 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése