2017. április 5., szerda

Köszönjük a véleményét, Pásztor István!

Zenta is elmondta a véleményét önökről


Pásztor István, a VMSZ és a tartományi parlament elnöke egy március 18-án Újvidéken megtartott lakossági fórumon az elnökválasztással kapcsolatban kijelentette, "politikai idiotizmus lenne szembe menni a Szerb Haladó Párt és a VMSZ által kialakított jól működő és eredményes partnerséggel" (forrás: Pannon RTV honlapja).
Az április 2-án megtartott elnökválasztáson a több, mint 21 ezer bejegyzett zentai választópolgár közül mindössze 2947 adta szavazatát Aleksandar Vučićra, a VMSZ által is támogatott jelöltre, azaz a teljes szavazóbázis mindössze 14%-a. A többiek – Zenta polgárainak óriási többsége – vagy nem mentek el szavazni, vagy másik jelöltre adták a szavazatukat. Akár így, akár úgy, de úgy döntöttek, „szembe mennek a Szerb Haladó Párt és a VMSZ által kialakított jól működő és eredményes partnerséggel".
Pásztor István szerint tehát a zentai szavazópolgárok 86%-a politikai idióta.
A zentaiak és az igazság védelmében visszautasítjuk Pásztor István rosszindulatú, sértődöttségből táplálkozó, és pökhendi sértegetését!
Az „idióta” zentaiak többsége április 2-án elmondta véleményét a VMSZ politikájáról, és egyben a párt által irányított önkormányzat vezetőinek teljesítményéről is. Méghozzá a lehető legintelligensebb és legérthetőbb módon: szavazataikkal. A zentai városvezetés végérvényesen elveszítette a legitimitását, miután a hatalmi koalíció (VMSZ + haladók) által támogatott jelölt a szavazóktól 39%, a teljes szavazóbázistól pedig mindössze 14% szavazatot kapott. Ezek után a zentai polgármester és hatalmi koalíció számára egyetlen követhető megoldás maradt: a lemondás. A két hatalmi párt választási listáján található összes személy csak akkor cselekszik tisztességesen, ha azonnali hatállyal lemond a mandátumáról, illetve annak lehetőségéről, hogy mandátumhoz jusson a zentai KKT-ben.
2017. 4. 5.
A DP, az MM, az MPSZ és a VMDK zentai helyi szervezetei 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése