2014. május 6., kedd

A Jobbik elítéli a Pásztor Istvánt ért inzultust

2014-05-06 17:23
Frakciónk képviselői ma reggel katolikus misén és protestáns áhítaton vettek részt, majd méltósággal vonultak be a Magyar Parlamentbe, ahol tovább folytatják küzdelmüket nemzetünk felemelkedéséért. Dr. Gaudi-Nagy Tamás azonban nem tagja és már nem is képviselője a Jobbiknak, az általa szervezett rendezvényen történtekkel semmilyen közösséget és azért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a leghatározottabban elítéli azt a gyalázatos inzultust, amely ma az Országgyűlés alakuló ülésére vendégként érkező Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét érte. A történteket szégyenletesnek, magyar hazafihoz méltatlannak tartjuk. A Jobbik számos kérdésben bírálta már a VMSZ és Pásztor István politikáját, a délvidéki magyarság érdekképviselete kapcsán kifejtett (vagy éppen ki nem fejtett) tevékenységét, a véleménynyilvánítás ezen módja azonban számunkra elfogadhatatlan és megengedhetetlen.
A Jobbik nevében mindezeket Pásztor István felé is jeleztem telefonon. Kérjük mindazon médiumokat, amelyek a Jobbikot, a Jobbik tagjait vagy csak egyszerűen jobbikosokat neveztek meg elkövetőkként, híradásukat korrigálni szíveskedjenek!
Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke
jobbik.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése