2024. március 17., vasárnap

A VMSZ nem a szabadság, a jog szimbóluma, hanem a gyász, az árulás, a lopás és a szánalomé

2024. március 17 8:18

Tényleg próbálok teljesen háttérbe vonulni és minél kevesebbet foglalkozni a közélettel és főleg a politikával. Hol ott nap mint nap tapasztalom hogyan válik a vajdasági magyarság a tehetségtelenség rabszolgájává. Hazudnék ha azt mondanám nem fáj. Fáj és bánt, hogy tehetséges, igazi hazafiak, igazi vajdaságiak vannak elnyomva ezek a hajlékony gerincűek által.
Először elloptak mindent amit tudtak, hogy maguknak hatalmat szerezzenek és azt megtarthassák. Aztán elkezdték ellehetetleníteni azokat akik nem így gondolták el a vajdasági magyarság jövőjét. Majd lassan a vajdasági magyarság 90% kisemmizték, elrongyosították, hogy saját perverz áruló politikájuk kiszolgáltatottjaivá tegyék őket és szavazataik legyenek előttük a védőpajzs. 
A VMSZ a vajdasági magyarság körme alatt a begyulladt tüske, amely oly melyre hatolt, hogy csak komoly műtéttel lehet eltávolítani. Viszont a legtöbb orvos aki erre képes lenne már távol jár és a csalódottságtól már lemondott a Szókratészi esküjéről.
Amikor egy VMSZ-es szabadságról és jogokról beszél az olyan mint amikor a borbély a fogorvos!
Vajdasági magyarságnak se szabadsága sem joga addig míg a VMSZ uralkodik felette. A szomorú az, hogy semmi kilátást nem látni arra, hogy egykor a vajdasági magyarok vissza nyerik szabadságukat, jogaikat de legfőképpen tekintélyüket melyet pár ócska szavazatért cserébe eladták nem gondolván és törődve sem őseik sem unokáik becsületére…
A VMSZ nem a szabadság, a jog szimbóluma, hanem a gyász, az árulás, a lopás és a szánalomé.
Most vagy soha… tényleg sz@r lett!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése