2013. december 4., szerda

Jótékonysági akció Maglai Jenő megsegítésére - bocskorra és sajkacsára gyűjtenek

aopanci1 











Almási Szilárd, a Pont most civil szervezet elnöke tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy akció indult Szabadka polgármesterének megsegítésére.
Az "Öltöztessük fel Jencit - jótékonysági akció Maglai Jenő megsegítésére, avagy kutyából szalonna, bocskort a bocskorosnak" címen fut az említett szervezet Facebook-oldalán.
Almási elmondása szerint az akció célja, hogy önkéntes adományokból opankát és sajkacsát vásároljanak a polgármesternek. Azt szeretnék, hogy városunk első embere következő alkalommal, ha majd Tomislav Nikolić szerb elnökkel együtt ünnepli Vajdaság elcsatolását, méltóképpen felöltözhessen. Nem lenne jó, ha az újdonsült barátaival ünnepelve (netán kólózva is) kilógna a sorból, hangsúlyozta Almási.
Továbbá kiemelte, hogy Szabadka polgármestere hátat fordított a szabadkai magyar nemzetrésznek. Szavai szerint a polgárok nem azért adtak mandátumot a polgármester pártjának, hogy annak tanácsnokai összecsókolózzanak a Szerb Haladó Párttal és ily módon éljék ki egyéni ambícióikat.
Almási rámutatott, hogy a Szerb Radikális Párt haladókká átvedlett helyi vezetői közül néhányan, akik most magas posztokat töltenek be, annakidején szerb szabadcsapatokat vezényeltek Baranyába.
Fekete Lehel 2013. december 04. [13:00]
http://www.delhir.com/cimlap/kiemelt-hirek/17553-jotekonysagi-akcio-maglai-jen-megsegitesere-bocskorra-es-sajkacsara-gyjtenek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése