2016. április 29., péntek

Knézi élesen bírálta a Magyar Szó főszerkesztőjét

Varjú Márta főszerkesztőnek

 

Értesítem arról, hogy a Magyar Szó hosszú éves előfizetését a mai nappal lemondom. A féléves előfizetési díj megmaradt részét a cégnek ajándékozom, nem tartok igényt további szolgáltatásaikra.
Az a mennyiségű szenny, gyűlölet, gyalázat, goebbelsi propaganda, ami egyetlen napilapunk hasábjain az ön szerkesztésével megjelenik, meghalad minden normális emberi képzeletet és jó ízlést. A mindannyiunk (adófizető polgárok) pénzéből kitartott és eltartott napilap az ön keze és Pásztor István hathatós vezényletével egyetlen párt, jobban mondva ember magánlapja lett. És, főszerkesztő asszony, ebben a pénzben azok pénze is megtalálható, akiknek nem a VMSZ és Pásztor a bálványa.
Mindezeket félretéve, ön bűncselekményt követett el. A civilizáció, a szabad emberi szellem, a szabad gondolkodás és a más vélemény kifejtése és védelme, a választhatóság, más-elvűség elvei elleni egyetemes bűncselekményt. Ön és mentora, Pásztor István felett nem egy bíróság fog ítélkezni, mert az túl egyszerű lenne. Önök felett a vajdasági magyarság ítélkezik majd, mindazok akiknek emberi méltóságát sárba tiporták, egyéniségét nevetség tárgyává tették, véleményét, álláspontját semmibe vették, hitét megrendítették, megsemmisítették. Ez a bíróság pedig tartós büntetést fog kiszabni, és nem lesz menekvés előle. Itt élik meg büntetésüket, nap mint nap találkozva majd azokkal, akikkel ezt tették. Nap mint nap szembenézve saját bűnükkel, az egyszerű magyar ember szemébe nézve ezt látják majd vissza. És nem lehet majd az utca túloldalára átmenni, mert mindenhol szemben jönnek majd az emberek.
Hosszú, szellemileg friss életet kívánok önnek, hogy minél tovább érezhesse, élje át azt a szörnyűséget, amit saját véreivel tett. Tegye majd ezt tiszta aggyal, tudatában cselekedetei szörnyűségével, és kívánom, hogy a Jóisten ajándékozza meg annak a borzalomnak a felismerésével és átélésével, amit ellenünk tett.

Óbecse, 2016.április 27.

Knézi Péter, Óbecse 
Közzétette: Szerkesztő 3. 2016. április 28. csütörtök, 16:03

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése