2014. február 27., csütörtök

Tárgyilagos tájékoztatás


Hogyan tájékoztat a Magyar Szó „közéleti napilap” 2014. február 27-i száma a választási kampány idején

        Minél több képviselővel az érdekképviseletért – Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője a Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben megtartott lakossági fórumon (1. és 11. oldal)
        A VMSZ nyílt lapokkal játszik – jelentés a VMSZ-nek a zentai városháza nagytermében megtartott választási kampányrendezvényéről (1. oldal)
        Együttműködésben a jövő – egy pacséri és egy magyarországi sertéstenyésztő (sic!) egyesület közötti szerződés aláírásáról, amelyet Pásztor István, a tartományi palament (és tegyük hozzá: a VMSZ) elnöke is – „tanúként”! – ellátott kézjegyével (1. és 14. oldal)
        „Részt kell vállalni a változásokban” – Bácsföldváron járt Kovács Elvira, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője (5. oldal)
        Kezünkben a döntés – Erzsébetlakon tartott lakossági fórumot a VMSZ, amelynek vendége Erdély Lenke, a VMSZ alelnöke volt (5. oldal)
        A kormányzati struktúrában is részt vennének – A VMSZ Noszán tartott lakossági fórumáról (11. oldal)
        Támogatni a kisvállalkozókat – Pásztor Bálint meglátogatott egy autófestő és bádogosműhelyt (11. oldal)
        A kormánytöbbség része kívánnak lenni – A VMSZ lakossági fórumot tartott Adán, amelynek vendége Varga László, a VMSZ parlamenti képviselője volt (13. oldal)
Vagy talán a Magyar Szó nem a VMSZ hivatalos lapja?

Bozóki Antal
Újvidék, 2014. február 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése