2014. április 5., szombat

Fegyveres rablás Péterrévén – Rálőttek a rendőrökre

http://www.ilovezrenjanin.com/wp-content/uploads/2013/07/pretnja-pistoljem.jpgPéterrévén a falu központjában található gyógyszertárat röviddel a pénteki zárás előtt egy fegyveres rabló próbálta meg kifosztani. A csupán néhány méterre lévő rendőrségről kiérkező belügyi dolgozókra pedig tüzet nyitott a támadó.
Az esetről a legnagyobb közösségi portálon számol be egy péterrévei lakos, mint írja: "A központi gyógyszertárba egy fegyveres betört pár órája, még zárás előtt. Kihívták a rendőrséget, a kiérkező rendőrökre pedig rálőtt. Jelenleg szökésben van. A központot lezárták, kihívták az illetékes szerveket és nagy erőkkel keresik jelenleg is. Arra kérnek mindenkit, hogy maradjanak otthon, ne menjenek a központ közelébe. Otthon pedig zárjanak be mindent, hajtsák be az utcáról az autókat!"
A bejegyzés alatti kommentárokból az derül ki, hogy a fegyveres menekülésben van és őt forró nyomon üldözik a belügyi szervek dolgozói. Többen tudni vélik, hogy hová próbált elrejtőzni a támadó. A polgárok félnek, minden utcai neszben a rablót vélik felfedezni, az aggodalmuk pedig nem indokolatlan. Egyik lakos ezt írja "Az utolsó információ amit tudok (...) a mi házunkban vagy a közvetlen szomszéd házában van az ember..."
http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/23041-2014-04-04-21-41-20, 2014. április 04. [23:38] 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése