2018. szeptember 16., vasárnap

Ez lenne a „keresztény(demokrata)” tollforgatás?

Felebarátját le„SZ.R..."ző pap meg „anyjapi..zó" közíró a nemzet vártáján

<span class="entry-title-primary">Ez lenne a „keresztény(demokrata)” tollforgatás?</span> <span class="entry-subtitle">Felebarátját le„SZ.R..."ző pap meg „anyjapi..zó" közíró a nemzet vártáján</span>

Érthető, hogy a vajdasági magyar poli-garchia úgy szorítja markában a hatalmat, ahogy csak tudja, nehogy kicsússzon a kezéből a zsírosbödön. Az is érthető, hogy annak a kottájából muzsikál, aki a pénzt osztja (az Európai Unió támogatásából, az adófizetők nevében, a magyar kormány).
Még azt is el lehet nekik nézni, hogy – valós érvek híján – handabandáznak, mint például Deli Andor délvidéki Fidesz-képviselő, aki:
„rágalomgyűjteménynek” nevezi a Sargentini-jelentést, holott annak mind a 77 pontja egyszerű tényfelsorolás, ráadásul a kisebbségi ellen-álláspontot is csatolták hozzá. Kérdés, hogy a havi 7957(!) eurós fizetéséből plusz havi 4299 eurós irodai juttatásból tengődő, nem a saját szavazói, hanem egy külföldi párt által az Európai Parlamentbe futtatott hűbéresnek volt-e ideje, kedve, mersze, tudása, tisztessége végigtanulmányozni a dokumentumot.
„az egész címkézés a migrációs helyzet kezelésével kezdődött” – magyarázkodik, ami színtiszta hazugság, ugyanis a jóindulatú szövetségesi bírálatok a közmédia bedarálása és a retroaktív adótörvény idején indultak még 2010-ben – mellesleg az utóbbit éppen idén törölte a Fidesz, hogy saját kádereit már ne érintse a 98 százalékos végkielégítési adó.
Az sem meglepő, hogy a gyűlöletpolitika nagymesterei (akik saját bajtársaikat rugdosták ki közös pártjukból, amikor azok felhívták a figyelmet a párnapolitika erkölcstelenségére) megpróbálják az éppen általuk meghurcoltakra kenni a gyűlöletet és a haragot – szerencsére ezen a szitán is átlát minden értelmes ember.
Mindebből sejthető: a polit-garchák az hiszik, hogy a vajdasági magyar emberek csupa ostoba, faragatlan fajankók, akiknek a szavazata magyarországi pénzen és uniós útlevélen megvásárolható, a vezér melletti töretlen kitartásuk pedig a legparlagiasabb, durva mocskolódással biztosítható. Mi nem hisszük, hogy ez a mi népünk műveltségi szintje – dehát csinálják, lelkük rajta.
Mindennek van azonban határa. Azt ugyanis végképp nem értjük, hogyan tűri, hogy nem szégyelli Pásztor István meg Hajnal Jenő, hogy a mérget hányó trollportáljuk a Magyar Kormány pénzén nyilvánosan káromkodik. Például amikor kedvenc tollforgatójuk két pontban foglalja össze „észrevételeit” az Európai Parlament (értsd: az őket is finanszírozó Unió egyik vezető szervének) jogállamisági jelentéstevőjéről:
„1. Az anyja.
2. Pi[…]ját.”
Mindezt a „kereszténydemokráciára” esküsző és az Ország Házára keresztes zászlókat aggató „Magyar Kormány támogatásával megvalósulva”, ahogy a trollportál magát hirdeti.
De van még ennél is lejjebb. A naponta gyalázkodó álnevek – mérgező cigifüstök meg tömött zsebek – közé felsorakozott egy közismert katolikus pap is, aki csúfot űz egyik embertársának, keresztény felebarátjának a nevéből, állítólag a „nemzeti, sőt európai keresztény ügy védelmében”:
„Szégyen, nem szégyen, bevallom, hogy hihetetlen szomorúság és ugyanakkor méreg is hatalmába kerít, ha erre a SZAR-gentini asszonyságra gondolok, aki a válogatott, minősíttet [sic!] hazugságaival sértegeti mindazt, ami számomra, számunkra meggyőződés, nem csak politikai döntés, de nemzeti ügy is. Sőt, európai ügy is, mi több keresztény ügy!”
Kétlem, hogy az egyik legdurvább magyar káromkodással önmagáról sokatmondó képet festő tollforgató, valamint a (keresztény) nőt „SZ.R-…”-zve „becéző” katolikus pap végigolvasta volna a jelentést, mert abban hazugságnak, sértegetésnek írmagját sem találták volna. Ők egyszerűen TUDJÁK, hogy az csak ördögtől való lehet – mert a nemzet kereszténységre esküdöző vezetője, az ő hűbéruruk hatalmi szükséglete most éppen úgy kívánja.
Azt persze úgyszintén nem olvasták, hogy keresztyén nemzetvezetőjük korábban pont az ellenkezőjét hirdette – amikor éppen az felelt meg a „nemzeti ügynek”:
“Sokszor kerültünk abba a helyzetbe, hogy a magyar polgárok érdekeit éppen Brüsszel képviselte a magyar kormánnyal szemben […] A Fidesznek ugyanakkor meggyőződése, hogy közös értékeink és elveink érvényre juttatását nem lehet mérlegelés tárgyává tenni. Fel kell tehát ruházni az Európai Uniót olyan eszközökkel, hogy tagjait folyamatosan az értékek képviseletére és az alapelvek betartására késztesse; enélkül nincs erős Európa. Ellentmondás, ha elvárjuk az uniótól, hogy vegye rá a normakövetésre a tagállamok kormányait, de vonakodunk attól, hogy ehhez a szuverenitásunkat esetleg csorbító felhatalmazást adjunk.” (A Fidesz 2009-es európai választási programjából)
Amúgy hiába nézik le a vajdasági magyar polit-garchák a magyar embereket: csak ezen a közéleti portálon, ahol elsőként tettük könnyen elérhetővé a jelentés hivatalos magyar szövegét, tíz nap alatt több mint ötvenezren kattintottak rá.
Vajon Paskó atyának hányan járnak a miséjére? Vajon ott is „SZ.R…”-nak becézi testvéreit az Úrban? Vajon mit szólna, ha az ő nevéből űzne gúnyt valamelyik híve? Vajon mire tanítja hittanos diákjait: hogy ők is szemforgatva „SZ.R-akodjanak”?
Vajon mennyire „keresztényi” tollforgatás „anyjapi…zni” egy „kereszténydemokrata” kormány és a szintén néppárti többségű európai uniós szervek pénzén? Ezek lennének az olyannyira védeni óhajtott „európai keresztény értékek”?
Aligha. Ez az ő alpári „kultúrájuk”, nem a vajdasági magyarságé.


https://szabadmagyarszo.com/2018/09/16/ez-lenne-a-keresztenydemokrata-tollforgatas/ 
2018. szeptember 16. [4:33] 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése