2018. szeptember 18., kedd

Bezárták a helyi közösséget:

Elmaradt a VMDK aláírásgyűjtése Topolyán Sörfőző Andor: A legmélyebb diktatúrában élünk 

(közlemény)

<span class="entry-title-primary">Bezárták a helyi közösséget: Elmaradt a VMDK aláírásgyűjtése Topolyán</span> <span class="entry-subtitle">Sörfőző Andor: A legmélyebb diktatúrában élünk</span>

Elmarad a VMDK aláírásgyűjtése Topolyán – ezt a felhívást intézte a közösségi oldalon ismerőseihez Sörfőző Andor, a VMDK tanácsának elnöke. Az alábbiakban a szöveget teljes egészében közöljük:
Évek óta teszik mind nehezebbé és nehezebbé az ellenzék munkáját. Először a kampányokat gátolták, cenzúrázva a médiát, fizetett “komment huszárokat” alkalmazva, stb. Aztán már a választásokon való részvétel is egyre nehezebbé és nehezebbé vált, hisz maga a rendszer egyre komplikáltabb, a feltételek egyre nehezebben teljesíthetőbbek lettek, és az emberek egyre jobban megfélemlítve. Sokan támogatnák az ellenzéket, de félnek. És ez a félelem is megváltozott az évek során. Először mindenki a saját munkáját féltette, aztán (belátva, hogy azon a kis minimálbéren nincs mit félteni), nem is a sajátját, de a rokonokét féltette, aztán amikor mindenki kezd rájönni, hogy azon sincs mit félteni, akkor már a testi épségét is félti, mert a fenyítések már odáig is eljutnak. A nyomor egyre nagyobb, így a hatalom elnyomása, agressziója is.
Ma ott tartunk, a körülményeket olyan szinten nehezítik, hogy a munkaköri kötelességüket, kötelezettségüket sem teszik meg, csak hogy keresztbe tegyenek!
A Helyi Közösség Topolyán ma gyakorlatilag nem működött, csak hogy a VMDK ne tudjon ott a meghirdetett időben aláírásokat gyűjteni! Az irodáik délben már zárva, a telefonok kicsengenek, a Helyi Közösség vezetőitől, az Önkormányzat vezetőkig, MINDENÜTT! Senki sem elérhető, minden ajtó zárva!

 
Fotó: A VMDK Facebook oldaláról

Nagyon sokszor verekedtük át magunkat a nehezítéseken, az egyre romló körülményeken, de SOHA ILYEN MÉLYRE NEM SÜLLYEDT A HATALOM! Meggátolni az embereket a véleménynyilvánításban, támogatásban? Meggátolni azt, hogy más opció is létezzen? Meggátolni azokat a munkájukban, akik másként gondolják, mint ők?
A LEGMÉLYEBB DIKTATÚRÁBAN ÉLÜNK!
Gyáva, nemzetárulók, kik ma már tudják, hogy azokon a választásokon, ahol a nemzet kell döntsön, és nem a fizetett bérenceik, ott egyre kevesebb a keresnivalójuk, ilyen mélyre süllyednek! Bezárják az ajtókat, leteszik a telefonokat!
DE KI KELL ÁBRÁNDÍTSAM ŐKET! Minden beépített, gerinctelen zsoldosuk ellenére HARCOLNI FOGUNK! Nem lesz olyan könnyű menet ez nekik!!!!
ÉBREDJ MAGYAR!!! ZSARNOKOK ÜLNEK A NYAKADON!!!!!
Ma megbukott a demokrácia, de be fogjuk bizonyítani, hogy hittel, munkával, fel lehet támasztani, és le lehet mosni ezt a szennyet!
NE RETTEGJ MAGYAR!
MERJ!
CSELEKEDJ!
ÉBREDJ!!!

https://szabadmagyarszo.com/2018/09/18/bezartak-a-helyi-kozosseget-elmaradt-a-vmdk-alairasgyujtese-topolyan/
2018. szeptember 18. [19:06]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése