2013. augusztus 27., kedd

RÖVID HÍREK



A CIA felderítette, hogy Tito sohasem létezett
Josip Broz Tito, a volt Jugoszlávia elnöke sohasem létezett, áll a volt JSZSZK népeinek illúzióiról és tévhiteiről készült dokumentumban, amelyet nemrégen közölt az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA).
A dokumentum, amelyről levették a titkos jelzőt, megállapítja, hogy Tito csak a nép álma, illetve látomása volt, amelynek szüksége volt arra, hogy olyan marsall vezesse, akit az egész világ tisztel.

A sejk szobát akart foglalni, tévedésből szállodát vásárolt a Kopaonikon  
Mohammed bin Zayed Al Nahyan, az Egyesült Arab Emírségek trónörököse 2,8 millió euróért tévedésből megvásárolta a Jugobanka hotelját a Kopaonikon. A sejknek az volt a szándéka, hogy előre kifizeti a szobát, de kitűnt, hogy az összeg, amit a romantikus hétvégére tervezett a legismertebb szerb hegyen, elegendő az egész hotelra, tudta meg a Njuz.
– A sejk kapcsolatba lépett a hotellal és megkérdezte, hogy milyen összegről van szó? Nagyon lehetséges, hogy elfelejtette megjegyezni, hogy csak a meghosszabbított hétvége érdekli a luxus apartmanban – értesült a lap egy sejkhez közeli forrásból. A forrás megjegyezte, hogy az a személy, akivel a sejk beszélt nem tudott azonnal válaszolni, hanem azt mondta, hogy nem tesznek fel neki sűrűn ilyen kérdéseket, és hogy jelentkezni fog neki egy órán belül.

Njuz Danas, 2013. augusztus 24., 3.     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése