2024. február 11., vasárnap

Együtt kell távozniuk a politikai életből!

2024. február 9. 16:39

* Tegnap (február 8-én – B.A.) az EU parlamentje elmarasztalta AV-t és társait (SNS, SPS, VMSZ) a decemberi választásokon történt csalás miatt. Persze, erről az RTS, Pannon RTV, Magyar Szó nem, vagy csak mellékesen, szűken adott tájékoztatást.
++ Nemzetközi kivizsgálás, és új választások megtartása várható. Ha bebizonyosodik a nyilvánvaló összefonódás a hatalmi/állami struktúrák és a választások befolyásolása között, akkor még az EU anyagi támogatási is befagyasztásra kerülhet. Különösen akkor, ha AV és csapata nem lesz kész az együttműködésre.
*** Mindez nagyon idegessé tette AV-t és ma beindult a lejárató gépezet. A legprimitívebb címkézésnek, fenyegetésnek vagyunk szem és fültanúi. Különösen a társadalmi hálókon.
**** Pedig az ellenzék megtett mindent, hogy házon belül rendeződjenek a dolgok. Minden beadványuk, bizonyítékuk el lett ütve, az illetékes intézmények meg halottnak tettetik magukat.
=> Aki tolvajlást követ el és azon rajtakapják, annak nincsen joga haragudnia valaki másra. Csakis saját magára.
$$$$ Ennek kapcsán pedig nem lehet megkerülni Dr. Pásztor Bálintékat sem. Fantomszavazóktól kapott szavazatokon keresztül jutottak mandátumokhoz. Horgostól egészen Preševoig nincsen olyan község, ahol nem kaptak szavazatot. Ott is, hol nincsen egyetlen egy magyar sem!
$$$$$ Ez összesítésben több ezer nem magyar szavazatot jelent. A VMSZ-es tartományi, önkormányzati, köztársasági választási bizottságok tagjai, az ellenzék megalapozott beadványai ellen szavaztak.
!!!!!! Vagyis, részt vettek az előre eltervezett választási csalás végrehajtásában, majd annak palástolásában és védelmében. !!!!!!
– A média bitorlása, szavazók zsarolása, azok ki/meg/vásárlása, egyházban, iskolában való kampányolás, jelen volt az ő tárházukban is. –
/Ezért az EU határozat nem csak AV-ról szól, hanem annak egész rendszeréről, amibe ők is beletartoznak. És együtt is kell távozniuk a politikai életből, közös bűneik miatt./
 
Csonka Áron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése