2013. október 11., péntek

Botrányos! A VMSZ törvénytelen és alattomos módszerekkel söpri be a polgárok legbizalmasabb adatait

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark
Hozzászokhattunk, hogy az anyagi értelemben legnagyobb, ám erkölcsileg igencsak picinyke Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) nevű szerbiai magyar párt nemigen válogat eszközökben, amikor a hatalom (és minden, ami azzal jár) kibővítéséről és megtartásáról van szó.

Azonban az, ami a napokban, hetekben történik, annyira gyalázatos és gyomorforgató, hogy azt képtelenség szó nélkül hagyni és eltűrni. A polgároknak tudniuk kell milyen aljas, gátlástalan és teljesen törvénytelen módon jutnak a legbizalmasabb adataikhoz, és azokat felhasználva teszik ki őket agresszív propagandának, sakkban tartják őket (ha szükségesnek látják, a zsarolástól sem riadnak vissza), vagyis azt művelik velük, amire kedvük szottyan és amit a pillanatnyi érdekük megkövetel.
Ezért, akit a VMSZ-es, MNT-s vagy bármilyen más aktivisták még nem környékeztek meg, ha jót akarnak maguknak, ne engedjék be őket otthonaikba. Akik ezt már megtették, jól gondolkozzanak el azon, kinek adnak bizalmat a következő választásokon. Az alábbi bizonyítékok arról szólnak, hogyan taposott a VMSZ a kiszolgáltatott magyarok magánéletébe.
László Bálint
a Magyar Remény Mozgalom (MRM) elnöke
Szabadka, 2013. október 11.
Bővebben: http://www.mrm.rs/blog/laszlo-balint-blogja/987-botranyos-a-vmsz-toervenytelen-es-alattomos-modszerekkel-soepri-be-a-polgarok-legbizalmasabb-adatait
2013. október 11. péntek, 13:17 Admin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése