2014. október 25., szombat

A felelősség most is a miénk!

Almási Szilárd
Almási Szilárd 2014. október 25. 9:44
A felelősség (.) Most is a miénk!
Kedves Barátom,
kérlek, nézd el nekem, hogy a nagy szavak elkerülik „tollam hegyét”. Hisz a politikai semmi belefúrta magát mindennapjainkba, és már, mint az eső utáni pocsolyán csak átlépünk rajta, igaz néha bele, de csak vizes, sáros lesz a ruhánk és mérgesen morogva megyünk tovább. Rohanunk a biztos kényérért az asztalra… és hallgatjuk, ahogy a gyerek sír miért Ö miért nem mehet kirándulásra a többiekkel. Neked pedig eleged van, nincs pártkönyved, mindig ki akartál maradni a seggnyalásból. Amit szívből megértek. Most, hogy magyarázd meg, hogy nem telik, most, hogy magyarázd meg, hogy nincs új iskolatáska és nincs cipő sem, mint néhány politikus csemetének, hogy magyarázd meg a gyereknek, hogy a leértékelt gyümölcs a jó és, hogy az alma a legfinomabb, a narancs csak nyugati bolondozás. Talán majd karácsonykor lengi be bódító illata a szobát, mert máskor nem futja a fizetés. Alig fizetjük ki az áram számlát. A hátralékok az őrületbe kergetnek bennünket az alvás rémálom… és félelemmel ébredsz lesz e egyáltalán holnap, és ha lesz… mi hol leszünk benne és élünk e egyáltalán vagy csak létezünk majd.
5 kor erőtlenül ébredsz, persze minden kezdődik, előröl. tudom, mit érzel, vagyunk páran. Egyet ne felejts, a párból lehet sok száz és a százból ezer és az ezrekből tízezrek és akkor lehet még tiéd a Nap és élhetünk még emberhez méltó életet és adhatunk boldogságot.
Kedves Barátom,
tedd félre a fájdalmadat, tedd félre a keserűséget, tedd félre a csalódottságot és a félelmed is. Találkozzunk vásárnap a szavazó fülkékben az MNT választásokon. Én ott leszek és számítok rád. Gondolkozz el picit és szavazz bölcsen, lelkiismereted szerint, és ha így teszel, biztos vagyok benne, hogy a 2 test karikázod majd be. Mert a 2 változást hozhat és a változás új lehetőséget mindannyinknak. Te döntesz, dönts hát bölcsen. Adj esélyt magadnak az élethez.
Sorstársi üdvözlettel:
Almási Szilárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése