2018. április 15., vasárnap



Nálunk természetesen szólásszabadság van. A halalomról elmondhat mindenki, amit csak akar. Ha van hamis Facebook oldala…
Voja Radovanović

Amíg a rendszer módozatot keres arra, hogy átadja Koszovót és megtartsa a hatalmat, miközben lekenyerezi és elhallgattatja „a nemzetileg elkötelezett elemeket” a társadalomban, a polgárok életszínvonala beomlott, a közadósság óriásira növekedett, a társadalmi össztermék nem teszi lehetővé még azt sem, hogy a kamatokat fizessük, amelyekkel az állam megterhelt bennünket. A sajtót elfojtják és ellehetetlenítenek minden szabad hangot, az emberek és az ellenzéki (de általában bíráló) politikai struktúrák pedig erős egzisztenciális nyomásnak vannak kitéve.  
Igor Salak

Te bennem voltál Istenem, amikor én magamon kívül kerestelek téged…
Hippói Szent Ágoston, teljes nevén Aurelius Augustinus (Thagaste, Észak-Afrika, 354. november 13.Hippo Regius, 430. augusztus 28.) hippói püspök, egyházatya, filozófus.

A dolgok se nem rosszak, se nem jók – a gondolkodás sorolja be ezeket az egyik vagy a másik oldalra.
Shakespeare, William [1564. április 23. (?) (keresztelési dátum: 1564. április 26.) – 1616. április 23. (Julianus-naptár) / 1616. május 3. (Gergely-naptár)], angol drámaíró, költő, színész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése