2018. március 13., kedd

Szeretne szavazni, de nem bízik Pásztorékban? Itt a megoldás

Ha Ön is szeretne részt venni az anyaországi választásokon, de nem bízik sem a szerb postában, sem pedig Pásztor István fizetett kopogtató aktivistáiban, akkor itt a megoldás!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem bízná az délvidéki magyarok levélszavazatait a nyíltan politikai érdekeket kiszolgáló VMSZ-re, és azok illegális listákkal házaló aktivistáira. Éppen ezért a nemzeti párt a levélszavazatok biztos célba juttatását segítve délvidéki szimpatizánsai bevonásával vállalja, hogy segédkezik a levélszavazásban.















“Szavazási levélcsomagját lehetősége van a szerb postán feladni, avagy személyesen is eljuttatni Magyarországra, de előbbi nem megbízható, utóbbi pedig a legtöbbek számára nem megoldható. Nem bízhatunk a Fidesz külhoni partnerszervezeteiben, így a VMSZ-ben sem, akik begyűjtik a szavazatokat, ezért a Jobbik maga is megszervezi a levélcsomagok összegyűjtését” – írja a párt a felhívásában. Megfogalmazásuk szerint aki azt szeretné, hogy a Jobbikra leadott szavazata biztosan eljusson a Nemzeti Választási Irodába, az keresse aktivistáikat.


A szavazatgyűjtés jobbikos megszervezését egyébként Szávay István, a párt nemzetpolitikai kabinetjének elnöke egy sajtótájékoztató keretében be is jelentette.
A Jobbik a levelszavazat@jobbik.hu e-mail címre várja a megkereséseket, valamint Délvidéken a +381-62-1087929-es telefonszámon is elérhetők. A magyarországi Nemzeti Választási Iroda március 15-étől kezdődően postázza a szavazási levélcsomagokat a már regisztrált külhoni állampolgároknak, aki még nem regisztrált, az március 24-éig megteheti az erre a célra létrehozott oldalon.
http://delhir.info/2018/03/12/szeretne-szavazni-de-nem-bizik-pasztorekban-itt-megoldas-video/, 2018. március 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése