2013. március 17., vasárnap

Belehalt sérüléseibe az a fiatal, akit megvertek Óbecsén



Belehalt sérüléseibe az a fiatal fiú, akit tegnap éjjel vertek meg Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset Óbecsén a péterrévei úton történt. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint a félholtra vert fiú magyar nemzetiségű.
Vértócsa és hátrahagyott orvosi kesztyű árulkodik arról, hogy mi történt tegnap éjszaka Óbecsén. A péterrévei úton, egy pékség közelében támadták meg a fiatalembert. Szemtanúk szerint négyen verték félholtra az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet nem mertek nyilatkozni. Az éjjel az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.
„Én olyan átlagban egy-két óráig nézem a filmet és hát biztos volt már fél négy amikor én befejeztem a dolgot, mert csak hallottam, akkor az ajtót csapkodták kocsik, nem egy kocsi volt itt az biztos, nem egy.”
A félholtra vert fiatalembert kórházba szállították, ezután halt bele sérüléseibe. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint az áldozat magyar nemzetiségű. Az óbecsei rendőrség reggel elvégezte a helyszínelést. A belügyi szervek munkatársai gyilkosság gyanújában nyomoznak.

Vajdasági Magyar Demokrata Párt
HÍRLEVÉL XI. évf. 62. szám
2013. március 17.

2013. március 17. [18:50]

17 éves fiút gyilkoltak meg Óbecsén

Brutális gyilkosság történt tegnap éjjel Óbecsén. A 17 éves áldozatra valamivel éjfél után találtak rá a vasútállomással szemben lévő buszmegálló mellett, arccal egy pocsolyában. Nem hivatalos értesülések szerint az egyik közeli kávéházból hazafelé tartó Bilicki Ervint több személy szinte a felismerhetetlenségig összeverte és elvették az igazolványát is. A helyszínen vérnyomok, eldobott orvosi kesztyűk, rendőrségi szalag árulkodik a tragédiáról.
Hivatalos információkkal a rendőrség egyelőre nem szolgált, Knézi Péter, a községi képviselő-testület elnöke is mindössze annyit tudott meg tőlük, hogy a fiúra, akit valószínűleg egy tompa tárggyal vertek agyon, egy lány talált rá. Siniša Šijačić, az egészségház igazgatója érdeklődésünkre elmondta, hogy a mentőket szombaton éjjel negyed kettőkör riasztották, akik a helyszínen megpróbálták újraéleszteni az áldozatot, de nem jártak sikerrel. A holttestet Újvidékre szállították boncolásra.
Az áldozat édesapja, Lakatos István is nyilatkozott, elmondása szerint miután a fia az éjszaka nem jött haza, felhívta a rendőrséget, majd amikor behívták, egy fénykép alapján azonosította a fiút, akinek az arca szinte teljesen szét volt zúzva. Az édesapa elmondása szerint a rendőrségen folynak a kihallgatások. Ottjártunkkor olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a gyilkosság elkövetői péterrévei, 30-40 év körüli férfiak voltak, akik az áldozat korábbi barátnője miatt vettek ilyen bestiális módon elégtételt a fiún, aki júniusban töltötte volna be a 18. életévét.
F. R.
 http://www.vajma.info/cikk/vajdasag/15143/17-eves-fiut-gyilkoltak-meg-Obecsen.html


Lásd még:

http://delhir.com/cimlap/friss-hireink/5430-brutalis-gyilkossag-negyen-vertek-agyon-egy-magyar-fiatalembert-obecsen
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése