2013. március 21., csütörtök

Óbecse: a tizenévest nem gyanúsítják gyilkossággal



A szerdai (március 20-i – B. A.) újvidéki vizsgálóbírói bejelentés a gyanúsított személyéről váratlan és meglepő fordulatként értékelhető

A kiskorú P. P.-t – akit az újvidéki vizsgálóbíró szerdán este hallgatott ki a fiatalkorú Bilicki Ervin halála ügyében – nem gyanúsítják gyilkossággal, hanem csak testi sértés okozásával. Nem is rendeltek el ellene vizsgálati fogságot, hanem az újvidéki szociális központba helyezték el.
A fentieket Miroslav Alimpić vizsgálóbíró közölte a Beta hírügynökség érdeklődésére.
Miroslav Alimpić azt is elmondta, hogy P. P.-t súlyos testi sértés okozásával gyanúsították meg. A boncolási jegyzőkönyv szerint ugyanis Bilicki Ervin nem a bántalmazás okozta sérülésektől halt meg, hanem belefulladt a pocsolyába, amelybe az ütésektől aléltan arccal beleesett.
A vizsgálóbíró kijelentette, hogy a következő napokban kihallgatják a tanúkat, és elvégzik a még szükséges szakértői vizsgálatokat.
A szerdai újvidéki vizsgálóbírói bejelentés a gyanúsított személyéről váratlan és meglepő fordulatként értékelhető.
A 17 éves Bilicki Ervint vasárnap hajnalban találták meg holtan az óbecsei vasútállomás környékén, abban az utcában, amely a péterrévei út felé vezet. A Blic online úgy tudja, hogy a rendőrség információi szerint a két fiatal a tragédiát megelőző éjszakán együtt volt egy kocsmában, s mindketten ittasak voltak.
http://www.vajma.info/cikk/vajdasag/15173/Obecse-a-tizenevest-nem-gyanusitjak-gyilkossaggal.html, 2013. március 21. [0:01]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése