2020. december 2., szerda

Köztársasági képviselő lett a Magyar Szó igazgatója

 Pásztor Bálint és Ökrész Rozália Fotó: VMSZ Facebook

A vajdasági magyarság egyetlen napilapjának az igazgatója, a temerini Ökrész Rozália a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági képviselői csoportjának a tagja lett.

Ökrész Rozália 2012-ben került a Magyar Szó élére, s azóta ő az igazgatója a cégnek. Az ő ideje alatt távolították el vagy mondtak fel önként azok a munkavállalók, akik nem értettek egyet a lap szerkesztéspolitikájával, amely Varjú Márta főszerkesztői posztra történő érkezésével abban merült ki, hogy a VMSZ-ről egyetlen kiritikai hang se jelenhet meg, a párt politikusaival hímes tojásként bántak és bánnak a magukat újságírónak tartó személyek.

A közgazdász végzettségű Ökrész és Gyivánovity Dániel, szabadkai vállalkozó azért került be a VMSZ képviselői csoportjába, mert a múlt héten Vicsek Annamáriát az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlesztési minisztérium, Juhász Attilát pedig a Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízügyi minisztérium államtitkárának nevezték ki, a helyükre pedig új parlamenti képviselőket kerülhettek.

A VMSZ köztársasági parlamenti képviselői csoportja: Pásztor Bálint, Kovács Elvira, Fremond Árpád, Pék Zoltán, Újhelyi Ákos, Úri Emese, Kis Nándor, Ökrész Rozália, Gyivánovity Dániel.

https://www.magyarszo.rs/hu/4471/vajdasag/230838/T%C3%BCzet-raktak-a-parkett%C3%A1n.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése