2016. szeptember 13., kedd

Havi 80 rugóért keresnek szakácsot a "VMSZ éttermébe"

No, hát mi lett az előzővel? Nem tán ráunt, hogy Pásztor beképzelt sleppjének főzőcskézzen... Vagy elege lett a "megkapaszkodósdiból", és ahelyett, hogy bunkó, romlott politikusok parancsára pattogjon, inkább elhúzott ő is (a menekültáradat után) a dekadens nyugatra (ahol annyira "rossz" – ha mástól nem, hát Pál Károlytól tudhatjuk e nagy igazságot –, hogy senki többet nem akar onnan hazajönni)?
Ráadásul azt kell megérjem, hogy az MNT-tagok (mármint a Magyar Összefogásé) nekem panaszkodjanak, hogy a "régi szép időkben" – amikor még be kellett őket törni – az ülések után tűzdelt szarvaspecsenye volt a vacsora a Hederában, mostanra meg már egy csésze kávé mellé jó, ha kapnak két szem pogácsát, oszt kuss? Hát csakugyan nincs ez így rendben. Még az hiányzik, hogy össze-vissza szavazgassanak itt nekem.
Miért nem keresik meg Paskó atyát? Ő igazi sztárszakács. Ráadásul tele van szabadidővel, hiszen amikor épp nem prédikál (vagy MNT-ülésen vélekedik bölcsen az értelmiség mibenlétéről), akkor a Fidesz és a VMSZ gyűlöletkampányában haknizik "szakértőként", meg a Jó Reggelt Vajdaság nevezetű, álneves, álhír- és mocsokportálra írkál "mélyenszántó" okosságokat. Talán kiadná az ideje ezt is, plusz ismeri a komplett vendégsereget. Kell ennél jobb? (S.B.)

Hozzászólások
Ákos Elvegyi
Ákos Elvegyi Lehet hogy a MNT tagok pogácsán és kávén szavazgatnak, de akkor mire költik a többi pénzt amelyből a Hedera is részesül : http://www.mnt.org.rs/.../odluka_o_dodeli_ugovora_jnmv-06...

Csaba Toth
Csaba Toth nem is a fizetés 80ezer dinár hanem a fizetés ára. én legalábbis a "cena zarade" kifejezést nem tudom máshogy értelmezni..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése