2020. október 31., szombat

Ne csak Budapesten mondjunk nemet, hanem Belgrádban is!

Egyrészt jó, hogy P.B. végre megszólalt migráns témában a szerbiai parlamentben (meglátjuk lesz-e belőle valami, vagy ismét kampányfogásról van szó). Másrészt meg nem hiteles és nem elegendő. Azért mert:
0. Ők részesei annak a rendszernek, amely előidézte a problémát (megelőzni, nem orvosolni)
1. Nem több rendőrt, csendőrt kell követelni a magyar határhoz, mert nem az a baj (vannak már elegen) hanem követelni kell a rendőrség és az ügyészség határozott fellépését és a törvények alkalmazását, betartatását.
2. A VMDK tartományi képviselőjeként indítványoztam a Közbiztonsági Tanács összehívását amit P.B. édesapja P.I. és a párt elnöke vezet, ami a mai napig nem történt meg.
3. Rendszerbeli megoldást indítványoztunk mert nyilvánvaló a migrációs politika hiánya(szállítsák el őket a magyarlakta településekről, rendőrség, határőrség Koszovó& Macedónia határához, migránsok be nem engedése, zárt befogadóközpontokat, 22h után nincs mit keresniük az utcán, aki elhagyja a központot az törvénysértést követ el és kitoloncolható, nincsen szabadon mászkálás Szerbia területén, gyors elbírálása annak ki jogosult a menekült státusra és ki nem stb.)
4. Az általuk vezetett MNT leszavazta azt a javaslatot mi szerint tiltakoznunk kell a migránsok elhelyezése, betelepítése ellen a magyarlakta területekre. Kvótareferendum – Ne csak Budapesten mondjunk nemet, hanem Belgrádban is!

Csonka Áron
https://www.facebook.com/csonkaaron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése