2014. május 31., szombat

Magyarkanizsán „kilóra” lehet KKT képviselőt venni

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookTwitterIWIWGoogle bookmark
A magyarkanizsai községi képviselő-testület ülésén lezajlott átalakulások és a tömeges VMSZ-be való átpártolások is bizonyítják, hogy a helyi politikai élet velejéig romlott.
A mondás szerint a kutyából ugyan nem lesz szalonna, de úgy fest, bárkiből lehet VMSZ-es képviselő. Erről tanúskodott a tizenhatodik KKT ülésén lezajlott komédia is, mely során immár négyen ültek át a VMSZ soraiba, köztük Huzsvár Ervin, a községi képviselő-testület eddigi demokrata párti elnöke is.
A Magyar Remény Mozgalom (MRM) a leghatározottabb módon ítéli el a VMSZ képviselővásárát, és a magyarkanizsai választópolgárok elárulóiként tekint a pártszíneket váltó politikusra, akik ezzel a lépésükkel becsapták azokat a helyieket, akik voksaikkal bizalmat szavaztak nekik.
Az MRM értékrendje szerint nem létezhet olyan megváltozott politikai helyzet, vagy olyan átrendeződött erőviszony a közéletben, amely egy elvek mentén politizáló képviselőt megtörhet, még, ha a magyarkanizsai júdáspolitikát folytató képviselők ezzel is próbálnak takarózni. A magyarkanizsai hatalom levizsgázott szavahihetőségből, hiszen akiket tegnap még janicsároztak neveztek, amiért azok szerb pártokban politizáltak, azokat ma már szívesen várják a VMSZ soraiba.
Ezzel szemben a Magyar Remény Mozgalom továbbra is az egyetlen olyan délvidéki magyar párt, amely elvei mentén és a délvidéki magyarság érdekeiért politizál, és nem kíván sem a VMSZ, sem a belgrádi kormány csatlósa lenni.
Akiknek pedig a becsülete és az adott szava nem ér annyit, mint a felkínált bársonyszékek és a zsírós fizetések kényelme, azok felett majd a polgároknak kell ítéletet mondaniuk a következő választásokon.
Az MRM nevében,
László Bálint, elnök
és
Horváth Dániel, községi tanácsnok
2014. május 31. szombat, 11:13 Szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése