2017. március 9., csütörtök

Vučić-hasonmás versenyt szervez a VMSZ március 15-re

Nézzen tükörbe, és ha Ön hasonlít Aleksandar Vučićra, Szerbia jelenlegi miniszterelnökére, akkor ne tétovázzon! Jelentkezzen a Vučić-hasonmás versenyünkre, amelyet március 15-én rendezünk meg! – így szól a szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény, amelynek alján a VMSZ pecsétje áll.
A párthoz korábban közel álló tisztségviselő, aki most még közelebb áll a párthoz, annak ellenére, hogy nem kerestük telefonon, elmondta az NKPress újságírójának, hogy a vajdasági magyar közösségnek nagy szüksége van egy saját Aleksandar Vučićra.
-Az eredeti, a csókos szájú nem nagyon tud a magyarok dolgaival foglalkozni. Ideje sincs rá, kedve sincs hozzá, éppen ezért az elnökségi ülésen szinte valamennyiünk fejéből egyszerre pattant ki a szikra, hogy legyen a magyaroknak saját Aleksandar Vučićuk! – mondta a VMSZ képviselője, aki hozzátette, ez azért is lenne jó, mert akkor az igazi AV-nek nem kellene magyarul tanulnia.
- Ugyanerre biztatjuk a többi kisebbséget is, vagyis a szlovákokat, a romákat, a horvátokat és a ruszinokat is, ők is szervezzék meg az AV-hasonmás versenyt, s akkor nekik sem kell minden piszlicsáré ügy miatt Belgrádba rohanniuk. A saját Vučić óriási előnyökkel jár – zárta nyilatkozatát a pártfunkcionárius, aki szerint a hasonmásversenyre a pénzt a Bíró Károly Alapítvány biztosítja majd.
Jelentkezni a vucichasonmas@vmszprospisok.hu címen lehet. Természetesen a pályázóknak fényképes önéletrajzot is kell csatolniuk. A beküldési határidő: március 14., 0 óra. A versenyre csak a legjobbakat hívják meg, de mindenkinek visszajeleznek, hogy van-e esélye a Magyar Vučić verseny megnyerésére.

2017. március 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése