2021. március 16., kedd

Pismo gos. Ištvan Pastoru:

13. mart 2021.  19:22.

Danas sam napisala pismo gos. Ištvan Pastoru: 

Poštovani gos. Pastor, meni je poznato da Vam je problem sa izbeglicama u Majdanu jako dobro prezentovan, ali mi nije poznato šta ste Vi, kao rođeni majdančanin i čovek na vlasti, povodom tog problema preduzeli? 

Ako ste čovek od morala i savesti, molim Vas svratite u Majdan i uverite se kako žive stari ljudi sa vandalskim ponašanjem emigranata, da vidite, što sigurno niste skoro videli, da kažete, gde treba da se kaže, da se to pod hitno zaustavi! Upoznajte ih sa istinom, recite im da policija ništa ne preduzima, da ljudima naše Opštine nije jasno šta se to događa!? Pa mi živimo u demokratskoj Srbiji!   

Da li je moguće da izbeglice mogu da nam, bez kazni, uništavaju to malo imovine što smo sa mukom stvarali ceo život, a da vlast na to sve ćuti!? 

Ja Vam ništa više ne bih pisala, samo Vas molim da pre spavanja zamislite da su Vaši roditelji sada u Majdanu i da svaku noć strepe za to malo sirotinje što poseduju. 

Lepi pozdrav iz Novog Kneževca.

Sofija Cukurov

https://www.facebook.com/groups/www.vojvodjanskapartija.org.rs/?multi_permalinks=2256541701145359&notif_id=1615872356893009&notif_t=group_highlights&ref=notif

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése