2021. március 14., vasárnap

Pista! Ennyire gyáva vagy?

2021. március 14. 9:18
 
Ma megosztottam egy videót, ahol egy bánsági ember végső elkeseredésében elmondja, hogy az ide irányított migránsok mit művelnek falujukban és a környező vidékeken. A düh, az elkeseredettség és a tehetetlenség kényszerítette rá, hogy kiálljon és segítséget kérjen. Már rég tudjuk, hogy ezek az emberséget, tiszteletet nem ismerő jöttmentek miket művelnek, hogyan teszik tönkre a délvidéki emberek házait, hogyan lopják meg őket és milyen rettegésben tartják őket. A határ menti, nagy többségében magyar lakta falvak lakói is naponta elsírják panaszaikat, mennyire félnek ezektől a betolakodóktól. Temetőinket meggyalázzák, a gyümölcsösökben kárt tesznek, az emberek gyermekeiket féltik tőlük. Naponta beszámolnak mi történik velük és a hatalom részéről semmi pozitív visszajelzés nincs. A Vucsity féle kormány beengedi őket, a délvidéki magyarok képviselői meg úgy tesznek, mintha elleneznék ezt, miközben szépen megegyeztek, hogy jöhetnek.
Közben a covid sokadik hullámáról percenként jönnek a hírek, félelemben tartják az embereket és ki tudja milyen kotyvalékkal oltják őket? Pásztor István videóüzeneteket tölt fel és hívja fel a délvidéki magyarokat, hogy oltakozzanak. Teszi ezt úgy, hogy videóit csak megosztani lehet, hozzászólni nem.
Pista! Ennyire gyáva vagy, hogy nem mered felvállalni a hozzászólásokat? Vagy ennyire nem érdekel az emberek véleménye? Te aki minden ünnepen ateista létedre képes vagy beülni a templomba az első padba, hogy megmutasd magad szavazóidnak, te aki még Doroszlóra a délvidéki Csíksomlyói zarándokhelyre is bepofátlankodtál, soha egyetlen egyszer sem érezted Isten sugallatát? Lelkiismereted soha, de soha nem jött elő, hogy Istenem, hát másként is lehetne? Hát persze hogy nem, hiszen akinek a pénz az Istene, az az ördöggel cimborál.
Ez a sok tudatlan, agymosott ember aki a mindennapi megélhetésért küzd, nem tájékozódik, csak elfogadja azt, amit naponta a vacsora alatt hall a tévéből, amit ti nyomtok ezerrel. És ti, ezekkel a szerencsétlenekkel manipuláltok és megszavaztatjátok magatokat újra, meg újra. Aztán mindenki képébe beleröhögve kiegyeztek a háborús bűnösökkel, akik a délvidéki magyarokat vitték golyófogónak Horvátországba, szétlőtték Kórógyot, Vukovárt és egyszer nem emeltétek fel a hangotokat, pont úgy, mint ahogyan most sem.
Egyre több az ébredő ember, a népirtás ami elkezdődött, nem fog befejeződni. Így, ahogyan szemet hunytok felette, biztos, hogy nem. Tudod, hogy miért? Mert Isten nem hagyja. Ha legközelebb beülsz az első padba valamelyik templomunkba, jusson mind ez az eszedbe. Minden bűn, amit elkövettél ellenünk. És ha megérinti a lelkedet egy leheletnyi kis bűntudat is, ess térdre, kérj bocsánatot és emelt fővel állj ki nemzeted elé . Mi megbocsátunk.
A poklot is választhatod. De ott már nincs megbocsátás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése