2021. június 9., szerda

A BÁCSKOSSUTHFALVI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG ALKALMATLAN A HELYI KÖZÖSSÉGI VÁLASZTÁSOK LEBONYOLÍTÁSÁRA!

A választási bizottság törvénytelenül látja el a feladatát. Íme, a válasz!
– A választáson induló jelöltek listájának közzétételén olvasható, hogy az első 18 jelölt a VMSZ párt támogatását élvezi, ami ellentétes a Helyi Közösség alapszabályzatával (statútumával) ugyan is az 1. első szakaszában világosan kimondja, hogy a Helyi Közösség „A POLGÁROK DEMOKRATIKUS ÉS PÁRTATLAN KÖZÖSSÉGE”.
Ezzel a választási bizottság nyilvánosan jóváhagyta a VMSZ beavatkozását a Helyi Közösségi választásokba.
Ennek akár olyan következménye is lehet, hogy az első 18 jelöltet kizárják avégett, mert párttámogatással indulnak a választáson.
Vagy a választás előtt, vagy választás után.
Előfordulhat olyan is, hogy a törvénytelen munkája végett lecserélik a választási bizottságot.
Más mulasztás is történt, ugyanis a választó bizottság tájékoztatója csak magyar nyelven lett közzétéve, szerb nyelven nincs tájékoztatás.
Az jelöltek foglalkozás is szerepel a szórólapon. Olyan foglalkozás, hogy igazgató, vagy igazgató helyettes van? Merthogy a szórólap szerint van.
 
Nem érhető el leírás a fényképhez.

 Lehet, hogy egy kép erről: ‎, szöveg, amely így szól: „‎6poj 13. 8.11.2013. 160. cTpaHa 710. OLDAL 2013.11.8. 13. szám A helyi önkormányzatról szóló törvény 74. és 76. szakasza (SzK Hivatalos Közlönye, 2007/129. szám) és Topolya község területén levő‘ helyi közösségekrÅ‘l szóló határozat 14. szakaszának pontja (Topolya Község Hivatalos Lapja, 2009/5, 2011/5. és 2013/6. szám), Bácskossuthfalva Helyi Közösség Tanácsa, 2013.10.01-én megtartott ülésén meghozta BÁCSKOSSUTHFALVA HELYI KÖZÖSSÉG I. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK ALAPSZABÁLYÁT 1.szakasz Bácskossuthfalva Helyi Közösség (a továbbiakban: Helyi Közösség) polgárok és szervezeteik érdekbeli, demokratikus és pártatlan közössége, mely keretébena polgárok saját maguk által megállapított, közvetlen és közös érdekbÅl eredő szükségleteiket valósítják meg. نa Köröaρéa 2. szakasz Tonoluo élóh‎”‎
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése