2021. június 4., péntek

Hol a pénz elnök úr?

VMDK Ada

KÖZLEMÉNY
Hol a pénz elnök úr?
Se pénz, se csatornahálózat!
Az adai képviselő-testület legutóbbi ülésén Bilicki Zoltán (SNS) községi elnök nyilvánosan beismerte, hogy 2012 óta a polgárokkal megfizettették a szennyvízhálózat kiépítését és a rácsatlakozási díjat is, de nem végezték el a munkát amire előre felvették a pénzt.
Ez a botrányos beismerő vallomás értelemszerűen felveti a kérdést mi történt azzal a pénzel amit 9 éven keresztül céleszközként fizetettek meg a község polgáraival, valamint mi történt azokkal az eszközökkel is amit különböző helyi adókon, illetve helyi járulékon keresztül megfizettettek a polgároktól ugyanerre a célra.
Felszólítjuk Ada Község elnökét Bilicki Zoltánt mint a költségvetés végrehajtóját nyilvánosan számoljon el ezekkel az eszközökkel és mondja el Ada Község polgárainak hol a pénzük! Mire költötték el ezen céleszközöket és ki a felelős a kilenc éves mulasztásért?
Mert a polgároknak nem bocsánatkérésre van szükségük hanem felelősségteljes vezetőkre akik teljesítik ígéreteiket és rendeltetésszerűen használják a közpénzeket.
Ada, 2021. június 4.
Kiadók:
A VMDK Ada Község Alapszervezete
A Néppárt (Narodna Stranka) Ada Község Megbízott Testülete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése