2021. augusztus 31., kedd

Ritka arrogáns fellépés…

💬 Megnéztem a Napjainkat.[1] Úgy látom az ott jelenlévő oktatási államtitkárra ráragadt a haladó "szutyok politizálás". Ritka arrogáns fellépés, mindenki más a hibás, csak a minisztérium és ő nem, a szakszervezet csak a rosszról beszél, a műsorvezető érdeklődésére miért volt olyan körülményes az online oktatás és mi volt ebben a minisztérium szerepe, azzal vádolta meg, hogy megkérdőjelezi a pedagógusok munkáját és semmi szépet nem tud kérdezni, a pedagógusok bejelentett sztrájkjára pökhendi reagálás, kérdezze meg őket, a minisztériumnak mások a prioritásai, kár volt ilyennel zárni a műsort, semmi bocsánatkérés a kisérettségi és a 25-e utáni karantén kötelezettségi félretájékoztatásért... Azt a fűzfán fütyülő, jégen kopogó rézangyalát annak a hétszínű szitán keresztül szűrt sistergő ménkűnek!

😔Nem is csoda, hogy itt tartunk 🔴


💬 Most hogy az iskolaévet kötelezően a szerbiai himnusszal kell kezdeni és szeptember 15-étől mindent is cirill betűkkel kell írni, megoldódni látszik a szerbiai oktatás és az ország összes gondja & égető problémája! 🔴

◾Kár hogy erről nem kérdezték a „magyar” oktatási államtitkárt[2]◾

https://www.facebook.com/csonkaaron, 2021. augusztus 30. 22:42 és 2021. augusztus 31. 7:10.[1] http://media.rtv.rs/hu/napjaink/67735, 2019. augusztus 30.
[2] Vicsek Annamária (VMSZ)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése