2021. október 21., csütörtök

Ismét felszólalt Deli Andor az EP-ben, de a délvidéki magyarokról ismét „megfeledkezett”

 

A délvidéki VMSZ/Fideszes Deli Andor 2014 óta Európai parlamenti képviselő, ez óta százezer eurókban mérhető fizetéseket gombolt fel. De nem csak ő, hanem Pásztor István kisebbik fia és annak felesége, a VMSZ elnökének a menye is jól járt a képviselőséggel, hiszen Deli asszisztenseként dolgoznak mindketten.

Az viszont már nehezebben számszerűsíthető, hogy nekünk délvidéki magyaroknak származott-e egyáltalán bármilyen hasznunk abból, hogy 7 éve képvisel elméletileg bennünket is egy földink az EP-ben.

Mindenesetre Deli ismét felszólalt az Európai Parlamentben, de ezúttal sem a délvidéki magyar nyelvhasználat, a folyamatos helységnévtáblákat érő soviniszta támadások, a lakosság arányos foglalkoztatása, vagy a délvidéki magyar falvakban történő tervszerű koszovói betelepítések ügyében.

 https://delhir.info/?s=Deli

👉 Gál Kinga mellett én is felszólaltam az Európai Parlament plenáris ülésén a két héttel ezelőtti szlovéniai Nyugat-Balkán-csúcs következtetéseiről.
❗️ Mindketten kiemeltük, vannak olyan nyugat-balkáni országok, köztük Szerbia is, amelyek európai uniós céldátumot érdemelnek!

Kettős mérce az uniós helyreállítási támogatásoknál - DELI Andor felszólalása

https://www.facebook.com/deliandor?fref=mentions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése