2023. december 10., vasárnap

MAGYARKANIZSA A TISZTA KEZŰ POLGÁROK, VAGY A VÁLASZTÁSI FERDÍTÉSEKÉRT JÁRÓ PÉNZ MIATT PISZKOS KEZŰ POLGÁROK KÖZÖSSÉGE LESZ-E DECEMBER 17.-E UTÁN?

2023. december 9. 7:44
 
Helyi Döbrögink, üvöltözve (mint minden gyenge ember, ahogy máskor is) osztotta meg a minap az „utasításait” a köztársasági, illetve tartományi választások eredményessége érdekében. Az eredményesség alatt a VMSZ-nek megszerzett legalább 8000 szavazatot értette. Közölte a lehetőségeket is, az áhított 8000 szavazatnál kevesebb esetében az AKTIVISTÁK lesznek „kizárólag” a hibásak, viszont a 8000 vagy több megszerzett szavazat esetében – MOST FIGYELJENEK – „Ő” a fejenkénti 8000 dinár helyett, 16 000 dinárt fog kifizetni, minden aktivistának.
Ezek szerint ügyeletes Döbrögink saját pénzügyi kerettel rendelkezik, vagy más valaki „fekete alapokkal”, és ezzel korlátlanul lehet gazdálkodni? Kétlem, hogy a demokráciának erre a formájára áhítoznak a szorgalmas, tisztességes, illedelmes magyarkanizsaiak, nemzetiségtől, anyanyelvtől, vallási meggyőződéstől és nemtől függetlenül.
Szépen megkérjük, a magyarkanizsai szavazókat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint, a közösség múltjának, jelenének ismeretében és a ránk váró jövő megsejtésében. A VMSZ aktivistákat (akik szorgalmas, tisztességes, illedelmes magyarkanizsaiak) pedig arra kérjük, végezzék szavazási tevékenységüket díjmentesen és ne fogadják el sem a 8000, sem a 16 000 dinárt, mert ezt a pénzt az ő zsebeikből, szüleik, gyerekeik, rokonaik, barátaik, szomszédjaik, a nyugdíjasok zsebéből vették ki különféle politikai szemfényvesztéssel. Az a „tiszta választásra” szánt pénztömeg maradjon a Döbrögik kezében és legyenek vele boldogok, amennyiben nem égeti zsebüket és nem kezdik el szégyelleni magukat, vagy amíg a népakarat nem dönt másként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése