2023. december 27., szerda

Szerbia mint Fehéroroszország

2023. december 26. 9:58

⭕️ Szerbia mint Fehéroroszország ⭕️
▪️ A választási „eredmények” és az azt követő időszak megmutatta, hogy:
1. A múltkori „Vranje” féle szavazatok nem véletlenek. Tudatos választási mesterkedés az SNS és a VMSZ részéről. Ezt támasztják alá azok a „szavazatok”, amik Belgrádban, Közép, Dél és Kelet Szerbiában láttak napvilágot.
2. Ebből az következik, hogy a VMSZ annyira be van ágyazódva ebbe a diktatórikus, szolgálatok által irányított rendszerbe, hogy már nem is vonható kétségbe a felelősségük mindazért, ami történik ebben az országban, a Vajdaságban, önkormányzatainkban.
3. Ők már nem a demokrácia és a haladás útján vannak, hanem a belgrádi gazdák mondják meg nekik mit kell tenniük. Szerepük a vajdmagyarok ellenőrzés alatt tartása, megvezetése, eladása, zsíros falatok cseréjébe.
➡️A választások nyilvánvalóan meg lettek bundázva, lopva. Az SNS és AV gátlástalanul kisajátítottak az összes állami struktúrát erre a célra. Már nincsen igazságügy, rendőrség, katonaság. Mind pártérdeket szolgál.
◾️A választási csalás elleni tüntetések, csendőrség általi, véres leverése is ezt bizonyítja.
◾️ Huligánok, titkos szolgák bevetése, káosz teremtése miatt, pedig azt igazolja AV az orosz szolgálatok módszereit alkalmazza hatalmának megvédésére. Ezért sietett olyan gyorsan beszámolni az orosz nagykövetnek, mi szerint a "nyugati" szolgálatok vannak a tüntetők mögött, ami egy ordas hazugság.
◾️️AV egyre inkább Oroszország és Kína felé fordul hatalmának megőrzése miatt. Szerbiában AV egy Lukasenko féle Fehérorosz diktátori rendszert épít. Mindezt a VMSZ, Dodik, koszovói szerb, maffiózó struktúrák hathatós támogatásával.
◾️ Moldávia jövőre referendumot fog tartani arról csatlakozzon - e az EU-hoz, vagy sem. Szerbia meg egyre inkább távolodik a civilizált világtól, Fehéroroszország lesz belőle.
📌 Végezetül, ne gondolja senki sem, hogy minket vajdasági magyarokat ez nem érint, és mindez nem magyar ügy (is). Itt élünk ebben az országban, és ránk is vonatkozni fognak azok a rossz döntések, amit ez a rendszer meghoz. Nem fog tudni megvédeni bennünket se a VMSZ, se a Fidesz, se OV. Vagy ellenállunk, vagy foghatjuk az útleveleket (HU), és költözhetünk innen tömegesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése