2023. szeptember 6., szerda

Pásztor Istvánnál elszaladtak azok a bizonyos lovak!

 

 Illusztráció (Délhír Portál)

2023. szeptember 5. 16:19

⭕ Pásztor Istvánnál elszaladtak azok a bizonyos lovak! ⭕
▪️ Szeretném leszögezni, hogy az írásom nem személyeskedésről szól!
▪️ Pásztor István politikus mondatairól fogok írni.
➡️ Előzmények:
▪️A párt szokásos házi rádiójának nyilatkozva P.I. azt találta mondani a sorok között, hogy nekünk, vagyis a VMDK -nak és a független vajdmagyar sajtónak (szerinte ellenzéki sajtónak) közünk volna a táblarongálásokhoz Szabadkán.
▪️ Szerinte mi voltunk a politikai felbujtók, de lehet az elkövetők is. Mert gyorsan reagáltunk a hírekre és a közvélemény felé fordultunk, formálva azt. Mintha készültünk volna arra ami történt.
▪️Mert mi folyamatosan aláaknázzuk azt a bölcs politikát amit önök folytatnak a SNS- vel, a szerb -magyar barátságot, amit önök, Orbán és Vučić építettek ki.
▪️ Ehhez hozzáfűzte a szokásos HU matricát, libernyákolás és a sajtó esetében a dolláros baloldali Jobbik emlegetése.
▪️Mindez alattomos módon, csak a Pannon RTV szerb nyelvű cikkében, míg a magyar nyelvű szövegben ez már nem található (alábbi illusztrálva).
❗Tisztelt Pásztor István Úr!
▪️Azt megértem, hogy önök most olyan pánikban vannak a téves politikájuk szétesése miatt, ami miatt most összehordanak tücsköt - bogarat és a keletkezett károkat próbálják optimalizálni.
➡️ Csakhogy az állításai minden valóságot mellőznek!
▪️ Kezdjük azzal, hogy a mai világban egy mobiltelefon és internet csodákra képes. Az információs csatornák csak úgy röpdösnek! Hogy önök ezeket nem tudják meggátolni mint a honi írott és elektronikus médiában,és a VMDK véleménye napvilágot lát, az már valóban fájhat maguknak. Már nem tudnak manipulálni az emberekkel! Ezt a kommunikációs csatát elvesztették! Szokja meg 😉
▪️ A rongálást az elsők között jeleztük, már csak azért is, mert figyelemmel kísérjük mi történik velük. A VMDK járta ki a jogi utat a táblák kihelyezéséhez, felelősséget érzünk iránta.
▪️De magyarázza meg nekem hogyan lehet az, hogy a rongálás szinte azonnal Dr.Pásztor Bálint Facebook oldalán, illetve a Pannon RTV honlapján/társadalmi hálókon jelent meg?
▪️Vajon, az észjárását követve, ők tudták előre mi fog történni? Készültek rá? Netán a kivitelezők is azokból a körökből jöttek?
▪️Honnan tudja AV -nek üzentek? Ha ismert az üzenet, ismert a címzett, akkor azt is tudják ki adta fel az üzenetet?
▪️Az meg egyenesen szánalmas kísérlet a lejáratásunkra, ahogyan a szerb és a délvidéki magyar közvélemény előtt megpróbál bemocskolni bennünket!
▪️ Ahogyan az is szánalmas, amilyen módon támadja azt a sajtót, amely nem az önök szája íze szerint tudósít!
▪️ Talán attól félnek egy másik magyar párt is bekerülhet a parlamentbe és akkor önöknek végük lesz?
▪️Elismerem,a félelem jogos. Azonban önök nem fogják fel azt az egyszerű tényt, hogy az önök haladó összeborulása alatt a kisebbségi jogokat folyton visszanyesik, és közben önök hallgatnak, nem tesznek semmit.
▪️Azt hiszik az emberek ezt nem látják? Hülyék? Vakok?
➡️ Nem fogják fel,hogy az üzleti érdekeik miatt eladták a közösségünket kilóra!
➡️ Ezért fordulnak felénk az emberek!Mert mi nem felejtettük el kit szolgálunk ! Következetesen 1990 óta!
--------------------------------------------------------------
*A Napló észrevételezése ⬇️
Ez a rész mintha kimaradt volna a magyar nyelvű tudósításból, pedig igazából itt vagdalózott Pásztor:
U ovom trenutku niko ne može da kaže ko je to. Ali vidim da u opozicionoj štampi vojvođanskih Mađara, među mađarskim partijama koje su povezane sa opozicionim strankama u Beogradu i među portalima postoji stalno sugerisanje da ovo ne mogu biti drugi počinioci, nego Srbi. Nisam uveren u to. Tako nešto nikada nisam izjavio, niti ću. Moje uverenje je da je ovo bilo politički motivisan čin. Nabrojani akteri ili učesnici su u nedelju pre podne na društvenim mrežama iskazali takvu aktivnost, kao da su znali šta se sprema, šta će se dogoditi. Odmah su prihvatili temu i podsticali javno mnjenje. U zagradi da kažem da je ovde reč o stranci, mislim na Demokratsku zajednicu vojvođanskih Mađara, koja je više od deset godina, ili blizu deset godina produžena ruka opozicionih beogradskih i novosadskih liberala“ rekao je Pastor.
Što se tiče portala koji se bavio vestima iz Vojvodine, prema Pastorovim rečima, reč je o portalu čiji je finansijer i osnivač stranka Jobik iz Mađarske, koja je, kako je ocenio sada liberalna desna partija finansirana dolarima.
 
https://delhir.info/2023/09/06/pasztor-istvannal-elszaladtak-azok-a-bizonyos-lovak/
 
Forrás:
Ištvan Pastor: Vandalizam sa političkom pozadinom [Pásztor István: vandalizmus politikai háttérrel]. https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/istvan-pastor-vandalizam-sa-politickom-pozadinom, 2023. szeptember 5. 10:55 - 16:11
Lásd még:
Napindító (SZMR) - Interjú Pásztor Istvánnal, a VMSZ elnökével. https://www.youtube.com/watch?v=WAWlgr4gYJw, 19:58, és Pásztor István: A magyar nyelvű Szabadka-feliratok megrongálása sokkal inkább politikai üzenet. https://pannonrtv.com/rovatok/politika/pasztor-istvan-magyar-nyelvu-szabadka-feliratok-megrongalasa-sokkal-inkabb, 2023.09.05 11:19 - 16:10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése