2016. július 19., kedd

Botrányos videó: óbecsei haladó káderek fényképezik a magyar titkárnő hátsóját és nevetnek (+ videó)


a hatso 















A You Tube-on napvilágot látott és a közösségi hálón szétterjedt az az undorító videofelvétel, amelyen két haladó fejes: Dragan Tošić mostani és Vuk Radojević előző óbecsei községi elnök (aki immár a tartományi mezőgazdasági titkár posztját tölti be) gyalázatos magatartást tanúsít.
Az említett tisztségviselők a községi képviselő-testület ülésén unalmukban lefényképezték a dokumentációt rakosgató titkárnő hátsóját, majd jókat mulattak a megörökített testrészen.
A You Tube-ra felkerülő felvétel szerint a hölgyet Orsolyának hívják.
A cseppet sem szellemes kísérő szöveg alapján aligha zárható ki, hogy a videót maguk a tettesek jelentették meg a világhálón.
A negatív reagálások után Tošić megpróbált magyarázkodni a Blic napilapnak. Azt állította, Radojević és ő valójában egy szavazás eredményeit akarták rögzíteni a mobiltelefonjaikkal. A látották azonban másról tanúskodnak.
Valaki talán azt mondaná, banális esetről van szó. Való igaz, hogy ez az epizód korántsem a haladók legnagyobb bűne. Ugyanakkor felmerül a kérdés: ha a községi képviselő-testület ülésén sem tudják türtőztetni magukat és képtelenek kulturáltan viselkedni, mit várhat tőlük a közösség, amelynek az érdekeit állítólag képviselik?
Blic nyomán K. P.
Közzétette: Szerkesztő 2. 2016. július 19. kedd, 00:40 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése