2013. február 27., szerda

Lakossági fórum Temerinben a magyarellenes incidensek kapcsán2013. február 28-án, csütörtökön 16 óra 30 perces kezdettel Temerinben, a Temerini Községháza nagytermében lakossági fórumot tart a magyar országgyűlés két Jobbikos parlamenti képviselője, Gaudi-Nagy Tamás és Baráth Zsolt.
A lakossági fórum témája a nemrégiben a Délvidéken/Vajdaságban történt magyarellenes incidensek, valamint a ,,temerini hetekként” vagy ,,új temerini fiúkként” elhíresült magyar fiatalok ügye. Mint ismeretes, a fiatalok továbbra is jogtalanul vannak előzetes letartóztatásban 2012. október vége óta, egy zavaros körülményű csetepaté miatt! 

A vendégelőadók és a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Lehetőség lesz kérdéseket feltenni, kifejteni a véleményeket a különböző esetek és témák kapcsán. Kérjük azokat is, akik valamilyen sérelmet szenvedtek el magyarságuk miatt, hogy jelenjenek meg a fórumon, és személyesen meséljék el a történetüket, hogy a jogvédő képviselők segíteni tudjanak. 

Helyszín: 21235 Temerin, Újvidéki út 326. (Temerini Községháza)
Időpont: 2013. február 28., csütörtök 16 óra 30 perchttp://www.delhir.com/delvidek/magyarsag-koezelet/4558-lakossagi-forum-temerinben-a-magyarellenes-incidensek-kapcsan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése