2023. február 3., péntek

Magyar képviselet?!

 2023. február 2. 12:36

⭕ Magyar képviselet?! 3 perc taps AV-nek ⭕
▪️ Eddig is tudtuk milyen alacsonyan van a „vajdasági magyar képviselők” szintje Belgrádban.
▪️Azt is tudtuk milyen „bensőséges” kapcsolatban vannak a haladókkal és AV - al.
▪️Szinte a haladók „magyar tagozata” és a haladók „magyar hangja” lettek.
▪️ De azt azért nem gondoltam volna, hogy egyszerre fognak 3 percig tapsolni AV-nak, Sima Spasićtyal (elítélt erőszakoló) és Radoičićtyel akit az USA fekete listára tett, Koszovó pedig körözi, és gyanúsított Oliver Ivanović meggyilkolása ügyében.
▪️ Napról napra igazolják van még lejjebb! ⭕

 2023. február 3. 8:25

⭕ Hazuckó & autokratának tapsoló, meghasonlott vajdmagyar politikus ⭕
▪️ Tegnap egy hatalmas színjáték ment le Belgrádban.
▪️AV előzetesen azt mondta a nyugat (EU + USA) egy ultimátumot, szerződést tettek elébe Koszovó kapcsán.
▪️Ha azt elutasítjuk megállnak az EU csatlakozási folyamatok (ami eleve megállt), nem lesz új beruházás, és a már meglévő is kivonul az országból, vízumkényszer lesz (mindezt cáfolták az érintettek).
▪️ Amikor az ellenzék számonkérte az általa említett szerződés javaslat szövegét, azt mondta nincs is olyan, az csak egy nem formális javaslat, ami titkos és azt nem hozhatja ki, nem mutatható meg!
▪️ Innentől kezdve minden más csak hazudozás, ferdítés, színjáték, amire hivatkozni lehet, mert mégis „beszámolt a tárgyalásokról”, tudott róla a szkupstina (pedig nem tudott meg semmit), levette magáról a felelősséget.
▪️ Ezért is kelt ki magából a farkas, amikor árulónak nevezték, és beolvastak neki milyen rosszul vezette a koszovói tárgyalásokat.
▪️ Sértegetés, trágár szavak, ordibálás, uszítás, ferdítés, verekedés az ő műfaja. Még a 90-es évektől tudjuk.
▪️A cinizmus és a ferdítés teteje pedig az, hogy ő aki a politikájával 1999-ben elvesztette Koszovót, most az ellenzéket vádolja annak elvesztéséért, hazugnak nevezve őket, míg a többiek észak koreai módon, állva tapsolnak neki!
▪️ Mindenkinek ajánlom nézze meg a videót (25 másodperc), mert ott találkozni fog egy „vajdmagyar" politikussal, frakció vezetővel, aki bólogató Jánosként, állva tapsol a hazugságoknak.
▪️Ez a politika kell neked vajdasági magyar? Elferdített gerinc, igazat mellőző ajkak? ⭕👇👇👇👇👇
Csonka Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése