2014. június 13., péntek

Nagy akció: a "pártfüggetlen" MNT mindenáron felturbózná a VMSZ szócsövének a példányszámát!

a m szo02A többségében VMSZ-tagokból (vagy kiszolgálókból) álló Magyar Nemzeti Tanács szeretné növelni (megmenteni?) a Magyar Szó napilap példányszámát.
Nagy bajok lehetnek tehát a VMSZ udvari lapjának eladásával, ami cseppet sem meglepő, hiszen ki akarja minden másnap a címoldalon látni Pásztor(ék), Korhecz vagy Egeresi képét, illetve olvasni a velük készített tízoldalas mammutinterjúkat? Ezt még a fanatikus, agymosott VMSZ-rajongók is kezdik unni. A zömében amatőr stílusban író (de azért 500-600 vagy annál is több eurónyi havi bért kereső), alaposan bedresszírozott sajtómunkások belső oldalakon megjelenő, kritikai élt teljesen nélkülöző, gyakran érthetetlen elmefuttatásai sem számíthatnak különösebb érdeklődésre. A M. Szó pár tehetséges újságíróját pedig totális öncenzúrába kergették, tehát ők sem tudnak lendíteni az újság színvonalán.
Korhecz Tamás, az MNT elnöke mégis elkeseredett kísérletet tesz, hogy "felnyomja" (még ha mesterséges úton is) a VMSZ-es pártközlöny példányszámát.
Levelet küldött az MNT tisztségviselőinek, hivatalnokainak, tagjainak és bizottsági tagjainak, mutassanak példát az átlagolvasóknak, fizessenek elő egy évre a M. Szóra.
Mivel ő maga sem hisz a kezdeményezés sikerében, az előfizetést féláron kínálja az MNT-seknek. Mi több, a félárnak is több mint egyharmadát maga az MNT fedezné. Ezzel mindössze ötezer dinárba kerülne egy évig az "olvasnivaló", amelyet a nem éppen higiénikus nyomdafestékből kifolyólag burekcsomagolásra és toalettcélokra sem ajánlatos használni.
Tamásunk engedményei ezzel nem érnek véget. Azok az MNT-tagok vagy hivatalnokok, akik ennyi pénzt sem hajlandóak áldozni a VMSZ napilapjára, elég, ha lemondanak két ülés után járó juttatásukról, és azzal már előfizettek. Magyarán: Korhecz és a VMSZ elkezdte ingyen osztogatni a M. Szót (csakúgy mint már jó ideje a Hét Napot).
Az a lényeg, hogy minél több délvidéki magyar otthonba eljusson a VMSZ-es propaganda.
K. P.

http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/25925-2014-06-11-22-57-41 
Közzétette: Szerkesztő 2. 2014. június 13. péntek, 12:00 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése