2020. április 28., kedd

Négy szerbiai és egy külföldi adminisztrátora van Pásztor István Facebook oldalának

„A mai naptól én is működtetek FB oldalt!” – Ez volt az első mondat, amelyet megjelentettek Pásztor István hivatalos Facebook oldalán.

A Vajdasági Magyar Szövetség vezetője csupán arról feledkezett meg, hogy számára az “Én” valójában öt személyt, köztük egy anyaországi felhasználót jelent. 
Ironikus, hogy a politikus ezek szerint már az első leírt mondatával is hazudott az embereknek. 
“Hosszú időn át, éveken át nem engedtem a rábeszélésnek. Több ok miatt.”írta Pásztor István (vagy egyik adminisztrátora) bevezetőjében arról, hogy miért csak most tűnt fel a közösségi oldalon.
A VMSZ-en belüli szóbeszéd szerint ennek igen egyszerű az oka, méghozzá, hogy Pásztor nem igazán boldogul a technikával, nem ért sem a kütyükhöz, sem az applikációkhoz. Az idősödő politikus valóban másik kor gyermeke, amikor még például nem volt divat kommunista körökben megkeresztelni a gyermekeket, így Pásztor Bálintot sem kényszerítette apja keresztvíz alá. Ám, mint ahogy most gyakran mindketten a templomok első sorában, úgy a technika világában is az első sorban követelik meg maguknak a fenntartott helyet. Szerencsére a VMSZ elnökének nem kellett sokat dolgoznia azon, hogy beletanuljon a politikai influenszerkedésbe, most hogy belecsöppent a hestegek világába, hiszen megoldják azt helyette mások, Pásztor István álcája mögé bújva.
Pásztor maga is elmondta, hogy a választások és a politikai pontszerzés nagyban közrejátszott számára abban, hogy regisztrálta magát mintegy kilenc hete a közösségi médiában, ám kiemelte, hogy “Nem maga miatt, hanem mindannyiunkért” tette azt. Hát mi ez, ha nem áldozatkészség?!
Azonban ismételten azt felejtette el elmondani, hogy mindezt egy csapat végzi el neki, valószínűleg nem is ingyen. Ugyanez pedig nem csak az ő oldalára hanem szinte minden VMSZ prominensre hasonlóképp igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése